Antena Căutare

Bravo, tată! Rezumat episodul 11, sezonul 2, din 28 aprilie. Gioni se internează la un spital de psihiatrie

În al unsprezecelea episod din noul sezon Bravo, tată!, telespectatorii au putut viziona cum Gioni se internează la o clinică de recuperare mintală și Mario are un plan cu Toma de a face bani. Ce se mai întâmplă cu tăticii se vede în cadrul celor mai noi episoade din noul sezon al serialului de pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Bravo, tată!, rezumat episodul 11, sezonul 2, din 28 aprilie. Mario a rămas fără bani

Mario se pune în pat cu Dana să doarmă, iar cauza este apa din tavan care curge. Dana îi propune să aducă pe cineva să repare scurgerile, dar Mario îi spune că nu face nimeni pe gratis.

Dana se enerveaza și îi spune că nu trebuie neapărat moca, ci mai degrabă cu bani.

,,Zi, săracule, n-ai bani?”, întreabă Dana, iar Mario refuză să răspundă.

Tata socru aude ce se întâmplă și vine în camera lor cu o propunere. Acesta îi spune că îi poate da el bani.

,,Adică, dacă îți cauți ceva de muncă și te lași de combinațiile alea”, spune Petrică

Mario îi spune că el nu o să moară sărac, iar de combinații nu se lasă deorece au început să meargă foarte bine pentru el.

Bravo, tată!, rezumat episodul 11, sezonul 2, din 28 aprilie. Cristina îi dă o veste lui Flavius.

Cristina stă în mașină, iar Flavius își face apariția. Acesta încearcă să facă un joc de roluri, dar Cristina nu are chef.

,,Am fost la doctor”, spune Cristina.

Flavius speriat o întreabă dacă a rămas gravidă, iar Cristina îi spune că dimpotrivă și că nici nu va mai fi cazul. Aceștia se iau în brate la final.

Bravo, tată!, rezumat episodul 11, sezonul 2, din 28 aprilie. Fetele se pregătesc de un grătar pe cinste.

Dana și fetele se strâng să o susțină pe Cristina după ce au auzit că aceasta nu poate avea copii.

Vecina lui Flavius pregătește un grătar, iar Crenguța le-a adus un vin bun. Cristina toarnă fetelor, iar acestea ciocnesc paharelele.

,,Hai să dăm noroc pentru clubul fetelor vraiște”, spune Angelica.

Bravo, tată!, rezumat episodul 11, sezonul 2, din 28 aprilie. Tăticii ajung la o clinică de recuperare mintală

Gioni, Mario, Emil, Flavius și Sică ajung la o clinică de recuperare mintală. Aceștia sunt în căutarea celor patru persoane care se dau drept Lucky Boys. Gioni spune că merge să vorbească cu ei și întră înăuntru.

La intrare în clinică o asistentă îl întâmpină pe Gioni. Acesta scoate telefoane să îi arate clipul în care i-a imitat pe Lucky Boys și o întreabă dacă poate să îl ajute să îi găsească.

Asistenta răspunde că nu poate.

Gioni se întoarce la tătici și le spune că nu poate intra, Emil răspunde că dacă nu ai pe cineva internat nu poți intra chiar așa ușor.

Gioni vine cu ideea să se interneze el. Asistenții din spital îl văd pe Gioni cum își exersează nebunia și îl iau înăuntru să îl interneze.

Bravo, tată!, rezumat episodul 11, sezonul 2, din 28 aprilie. Ofertă de nerefuzat pentru Toma

Mario are nevoie de bani și apelează la gesturi extreme. Acesta îi propune lui Toma ca la schimbul unor bani, el poate dormi la el acasă unde este și Dana.

Toma acceptă propunerea lui Mario, după ce îi spune regulile casei, fără ,,freaky-freaky’’ și tot ce se strică el trebuie să plătească.

Bravo, tată!, rezumat episodul 11, sezonul 2, din 28 aprilie. Mario îi spune Danei că Toma va locui cu ei.

Mario spune că el a ajuns la un consens în care îl lasă să locuiască pe Toma la ei în casă. Dana începe să râdă și le spune că amândoi sunt foarte amuzanți.

Bravo, tată!, rezumat episodul 11, sezonul 2, din 28 aprilie. Gioni este închis la spitalul de nebuni.

Gioni într-o cămașă de forță se ascunde în baie să îi sune pe băieți. Acesta le cere ajutorul să vină să îl salveze. Băieților le arde de glume, iar Gioni îi roagă să nu mai râdă de situația în care se află. Emil îi spune să încerce să meargă în curte că să îl poată salva.

Băieții au ajuns în curtea spitalului și îl așteaptă pe Gioni. Acesta fuge din spital, cu doi asistenți și o pacientă indrăgostită de el în spatele lui.

El ajunge, mai apoi într-un microbus în care pasageri erau acei băieți care imitau trupa Lucky Boys.

Despre serialul Bravo, tată!, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Bravo, tată! este un serial de comedie ce îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel. În fiecare duminică de la 20:00, Antena 1 îi invită pe telespectatori la o porție copioasă de râs și voie bună, sub sloganul: „Aștia suntem, atâta putem!”

Patru bărbați din medii complet diferite devin prieteni prin prisma grădiniței pe care copiii lor o frecventează: un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x