Antena Căutare

Sorin şi-a ieşit din minţi! Ceilalţi concurenţi i-au făcut o farsă, iar spiritele s-au încins

Sorin a fost ținta unei farse care l-a enervat la culme. La fermă, ceilalți concurenți i-au ascuns pantofii și a fost suficient să se declanșeze un nou conflict între băieți.

Finalul competiţiei este tot mai aproape, iar tensiunea creşte pe zi ce trece. Sorin a fost ținta unei farse care l-a enervat la culme. La fermă, ceilalți concurenți i-au ascuns pantofii și a fost suficient să se declanșeze un nou conflict între băieți.

După ce și-a terminat treaba la fermă, Sorin a mers să-și schimbe cizmele de cauciuc, dar... surpriză. Nu și-a mai găsit adidașii. Imediat, l-a acuzat pe Gabi că ar fi capul răutăților și, de aici, a pornit războiul între cei doi.

Mai târziu, Gabriel i-a reproșat lui Sorin că s-a așezat în patul lui purtând hainele în care a muncit și la grajduri: ”Ai muncit toată ziua în grajd și vii și stai în pat tolănit?”. Sorin a răbufnit și a părăsit camera.

Burlăciţa speră ca el să-i pună inelul pe deget! Marius şi Andreea s-au sărutat pasional, la o întâlnire emoţionantă... Burlăcița, dezamăgită de Gabriel: ”Dacă el zice că este nepotrivit pentru mine, cum să-l contrazic eu?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x