Antena Căutare

Un concurent s-a aruncat în gol de dragul Burlăciței și i-a declarat dragostea: ”Te iubesc, Andreea!”

Burlăcița le-a lansat o provocare plină de adrenalină lui Sorin și Alex. Cei doi și-au învins teama și au sărit cu parașuta.

Burlăcița le-a lansat o provocare plină de adrenalină lui Sorin și Alex. Cei doi și-au învins teama și au sărit cu parașuta.

Primul care a sărit în gol a fost Alex. ”Ar fi fost frumos și romatic să sărim în tandem”, a spus Alex, înainte de săritură.

Cât timp s-a pregătit el, Sorin a avut timp să o impresioneze pe Andreea: ”Am observat, de câteva zile, că Sorin s-a schimbat. Nu mai este băiatul timid de la început”.

În timpul căderii libere, Alex i-a transmis un mesaj Burlăciței: ”Te iubesc, Andreea!”. La revenirea la sol, a strâns-o în brațe cât a putut de tare. A venit și rândul lui Sorin să sară și al lui Alex să aibă o mică discuție cu Andreea. A impresionat-o când i-a spus foarte detaliat toate lucrurile care a observat el că îi plac.

Sorin a fost de-a dreptul îngrozit de saltul cu parațuta: ”Cred că îmi este frică mai tare ca niciodată în viața mea”.

Burlăcița, dezamăgită de Gabriel: ”Dacă el zice că este nepotrivit pentru mine, cum să-l contrazic eu?”... Romantismul a atins cote maxime: Atingeri pasionale și complimente pe bandă rulantă între Andreea și Cristi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x