Antena Căutare

Secretul ciorbei rădăuţene a fost dezvăluit de o gospodină din Bucovina. Cu acest truc nu vei greşi niciodată

Mai uşor de gătit decât ciorba de burtă, ciorba rădăuţeană este apreciată chiar şi de cei mai pretenţioşi gurmanzi. Se spune că acest fel de mâncare a fost inventat de o gospodină din Bucovina care a reuşit să o facă experimentând mai multe variante.

Secretul ciorbei rădăuţene a fost dezvăluit de o gospodină din Bucovina. Cu acest truc nu vei greşi niciodată
Ciorba rădăuţeană | cerulina.wordpress.com


Mai uşor de gătit decât ciorba de burtă, ciorba rădăuţeană este apreciată chiar şi de cei mai pretenţioşi gurmanzi. Se spune că acest fel de mâncare a fost inventat de o gospodină din Bucovina care a reuşit să o facă experimentând mai multe variante.

Succesul a fost neaşteptat de mare, astfel încât acest fel de mâncare a ajuns imediat în meniul restaurantelor.


Reţeta pentru ciorbă rădăuţeană

Ingrediente pentru 4,5-5 litri:


- Un piept mare de pui cu piele şi os
- O ceapă
- O ţelină de mărimea unui măr
- Un păstârnac
- O rădăcină de pătrunjel
- 2-3 morcovi
- Un gogoşar şi un ardei gras roşu
- 3 ouă
- 200-300 ml smântână 20% grăsime
- Una-două linguri oţet
- 3-4 căţei de usturoi
- O legătură pătrunjel

Vezi AICI cum se prepară!

Rețetă simplă și rapidă de salam de biscuiți, desertul îndrăgit al copilăriei... Încearcă Prăjitura "Fabulosa" - o reţetă foarte simplă, pe care o faci în câteva minute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x