Antena Căutare

Ce a făcut Janni Alexandridis, câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite, cu marele premiu. În ce a investit banii

Janni Alexandridis, câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite, a dezvăluit ce s-a întâmplat cu premiul în valoare de 30.000 de euro. Fostul concurentă din echipa magenta a vorbit despre investiția pe care a făcut-o cu ajutorul banilor câștigați.

Colaj cu Janni Alexandridis în trei ipostaze diferite la Chefi la cuțite sezonul 12, cu premiul în mână Galerie
Janni Alexandridis, câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite, a dezvăluit ce s-a întâmplat cu premiul în valoare de 30.000 de euro | Antena 1

Janni Alexandridis a câștigat marele premiu în sezonul 12 Chefi la cuțite. Tânărul în vârstă de 23 de ani a impresionat cu talentul său culinar încă din etapa preselecțiilor, atunci când a primit cuțitul de aur.

Mai mult, acesta a demonstrat la fiecare duel și battle că locul său este în competiția show-ului culinar. Fostul concurent din echipa magenta a avut un parcurs spectaculos de-a lungul concursului.

Abilitățile sale de bucătar l-au dus chiar în Marea Finală a sezonului 12 Chefi la cuțite, unde s-a întrecut cu Valentin Florin Timofte și Ioana Dehelean. Competiția dintre cei trei a fost aprigă, însă unul singur a reușit să intre în posesia premiului.

În ciuda presiunii și timpului contracronometru, finaliștii s-au descurcat de minune în realizarea meniurilor mult dorite. De asemenea, degustătorii au fost surprinși de fiecare preparat în parte, motiv pentru care notele au fost pe măsura așteptărilor.

Citește și: Cine e Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 12. Ce s-a aflat despre el și ce a dezvăluit în marea finală

Emoțiile s-au simțit la cote maxime pe platoul de filmat când Irina Fodor a ridicat farfuria aurie pe care se afla numele câștigătorului. Prezentatoarea TV nu a ținut prea mult telespectatorii în suspans, anunțând finalistul care pleacă acasă cu 30.000 de euro.

Janni Alexandridis nu și-a mai putut stăpâni reacțiile și emoțiile la aflarea veștii. Acesta s-a bucurat foarte tare de victorie, i-au dat chiar și lacrimile de fericire.

Ce a făcut Janni Alexandridis cu premiul câștigat în Finala sezonului 12 Chefi la cuțite

Pentru că este foarte activ în mediul online, câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite și-a dorit să împărtășească o mare bucurie cu urmăritorii de pe Instagram. Tânărul a spus tuturor ce a făcut cu marele premiu, după ce a intrat în posesia lui.

Se pare că Janni Alexandridis a investit banii într-un studio. Acesta și-a dorit un loc în care să își desfășoare cea mai mare pasiune: gătitul. De altfel, acesta se pare că a ales să rămână în România pentru a-și face o carieră în domeniul gastronomiei.

Citește și: Interviurile Chefi la Cuțite, exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY. Zaid Mohannad (Habibi) despre experiența Chefi la cuțite

Ce am făcut cu banii de la Chefi la cuțite?!💶 Aici este răspunsul. Propriul meu studio. Pentru a pune în aplicare ideile și dorințele mele pentru tine. Fii entuziasmat, urmează multe. 👨🏽‍🍳❤️”, a scris acesta în dreptul unui videoclip în care prezintă locul său de suflet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Mă bucur maxim! A fost visul meu să am un studio unde pot să fac video, unde pot să gătesc. Visul ăsta a devenit realitate acum! Îmi place că m-am mutat în România, iar studio-ul e în România, nu am plecat în Germania”, a povestit Janni Alexandridis într-un filmuleț de pe Instagram.

Postarea lui a generat 2 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali.

„Felicitări! Arată superb!”, „🙌 Felicitări! Mult succes pe mai departe! 🍀”, „Wow, ce mă bucur pentru tine!” sau „Un nou început cu o meserie veche!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Rikito Watanabe nu se mai poate întoarce în România. Ce a pățit în plină zi în mijlocul orașului Tokyo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x