Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Richard Abou Zaki a jucat o amuletă dureroasă, ce i-a lăsat mască pe toți. Ce a urmat

Chef Richard Abou Zaki a jucat o amuletă dureroasă, ce i-a lăsat mască pe toți în ediția 16 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 23 aprilie 2024. Ceea ce a urmat a fost demn de filmele de comedie.

colaj foto cu richard abou zaki si orlando zaharia la Chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Richard a jucat o amuletă dureroasă, ce i-a lăsat mască pe toți, la Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Chef Richard Abou Zaki și-a luat prin surprindere colegii cu o amuletă periculoasă în ediția 16 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 23 aprilie 2024. Juratul i-a lăsat fără cuvinte pe toți atunci când a rostit avantajul pus în joc, chiar în mijlocul probei din battle-ul doi.

A urmat un moment desprins din filmele de comedie atunci când chef Richard Abou Zaki a apăsat pe butonul roșu. Chef Ștefan Popescu și Rikito Watanabe au izbucnit în hohote de râs: „L-am rupt!”

„Ce îmi place zgomotul ăsta! Ce îmi place fața lui Alex în depresie”, a spus juratul din echipa roz.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 aprilie 2024. Ancuța Pop a fost eliminată din sezonul 13. Cum a reacționat Alexandru Sautner. Ce a urmat

Așadar, chef Richard Abou Zaki a folosit un avantaj puternic. Acesta are puterea să-i aducă la tăcere pe ceilalți doi chefi timp de jumătate de probă. Ei pot comunica cu echipele lor doar prin semne.

„Nu vreau să aud o vorbă! (...) Pe Orlando l-am văzut disperat. Era un pic agitat și am vrut să-l calmez ca să nu mai vorbească”, a mai adăugat juratul.

„E o amuletă foarte grea asta! Nu am crezut că e așa de complicată. Să nu poți să vorbești o jumătate de oră. Băi, frate, să n-ai cum să îți mai ajuți echipa. Asta m-a bulversat”, a mai spus și chef Alexandru Sautner.

Ce a urmat după ce Richard Abou Zaki a jucat o amuletă neașteptată în ediția 16 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 23 aprilie 2024

Richard Abou Zaki a reușit să își pună colegii într-o situație dificilă în ediția 16 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 23 aprilie 2024. Nervii și tensiunea au atins cote maxime pe platoul de filmare.

„Am simțit că înnebunesc! Nu știu, voiam să refuz! Nu vreau, nu există așa ceva! Îmi este foarte greu să tac”, a fost reacția lui chef Orlando Zaharia.

Aflat sub presiunea probei, juratul nu a mai ținut cont de nimic și l-a luat pe sus pe chef Richard Abou Zaki, de nervi. Întregul moment a fost surprins de camerele de filmat. De asemenea, strategia colegului său de-al enerva a funcționat.

„L-am nervozit la nebunie!”, a spus juratul.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 aprilie 2024. Gabriela Lucuțar a făcut un gest neașteptat față de colega sa de echipă, Iulia Creangă

„Înnebunesc aici! Doamne! Nu mai sunt deloc în apele mele, mi-e foarte greu să transmit prin mimă. Mă simt atât de chinuit!”, a mai adăugat chef Orlando Zaharia.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Orlando Zaharia a „explodat” și a lovit coșul de gunoi. Ce i-a făcut lui Cătălin Țociu... Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Cine a câștigat al doilea battle din sezonul 13. Ce verdict neașteptat a adus banda în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x