Antena Căutare

Chefi la cuțite, din nou lider de piață. Chef Florin Dumitrescu a câștigat bomba aseară. Urmează lupta pentru seif

Seară cu succes pentru Chef Florin Dumitrescu, cel care și-a adjudecat o bombă cu mai multe amulete. Diseară, jurații intră în cea din urmă luptă din ringul amuletei înainte de bootcampul sezonului 12: se joacă seiful!

Colaj cu Irina Fodor și chefii Galerie
Seară cu succes pentru Chef Florin Dumitrescu, cel care și-a adjudecat o bombă cu mai multe amulete. Diseară, jurații intră în cea din urmă luptă din ringul amuletei înainte de bootcampul sezonului 12: se joacă seiful! | Antena 1

Difuzată aseară în intervalul 20:30 – 23:51, emisiunea Chefi la cuțite a fost lider de piață pe toate targeturile. Astfel, pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, Chefi la cuțite a înregistrat, pe întregul interval orar, 6.6 puncte de rating și 25.3% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund a obținut 6.1 puncte de rating cu 23.5% cotă de piață. Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 6.7 puncte de rating și 20% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2 a obținut 4.9 puncte de rating și 14.6% cotă de piață.

Ierarhia se păstrează şi la nivelul întregii ţări, unde emisiunea culinară conduce clasamentul de audienţă cu 6.2 puncte de rating şi 18.6% cotă de piaţă, urmată cu 5.4 puncte de rating şi 16.4% cotă de piaţă. În minutul de aur 21:44, emisiunea Chefi la cuțite a fost urmărită de peste 1,4 milioane de telespectatori.

Chefi la cuțite, din nou lider de piață. Chef Dumitrescu a câștigat bomba aseară. Urmează ultima bătălie pentru amuletă din sezonul 12: se joacă seiful!

Ieri seară, în arena amuletei, s-a dat o luptă în premieră în istoria show-ului culinar: jurații s-au întrecut pentru cea de-a treia bombă. Este pentru prima dată când un sezon are trei astfel de premii cu greutate. Iar dacă cea dintâi bombă a fost depusă în seif de către Ștefan Popescu, iar cea de-a doua a intrat în arsenalul lui Chef Bontea, de data aceasta câștigătorul a fost Chef Dumitrescu. Victoria i-a fost adusă de verdictul dat de prezentatorul Observator Valentin Butnaru, la o probă care le-a cerut Chefilor să gătească italienește, dar... fără paste.

În această seară, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai vedea cel de-al patrulea banc de lucru ocupat în ringul amuletei. Lupta se dă doar între cei trei maeștri ai bucătăriei pentru că... este cea din urmă înfruntare înainte de bootcampul sezonului 12: se joacă seiful! Potrivit noii reguli introduse sezonul trecut, toate premiile câștigate de Chefii invitați în luptele pentru amulete sunt depuse într-un seif care devine miza unei bătălii aparte. În acest sezon, seiful conține bomba cu mai multe amulete câștigată de Chef Ștefan Popescu. Pentru o asemenea probă, degustarea va fi și ea una specială, fiind vorba despre o vedetă invitată pentru prima dată la Chefi la cuțite: fotomodelul internațional Alice Peneacă.

Iar dacă proba îi va pune la grea încercare pe Chefi, preselecțiile se vor dovedi și ele, în această ediție, o dificilă probă pentru jurați, care vor duce cu greu la capăt maratonul degustărilor, cerând ajutorul echipei pentru a face față din punct de vedere fizic unei asemenea încercări. Despre ce este vorba telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY în această seară, de la 20:30.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 21-54 Urban, All urban si National

Perioada 18 septembrie 2023

Chefi la cuțite, 18 septembrie 2023. Simona Gavril e nevăzătoare, dar are o poveste de viață uluitoare. Ce a făcut Scărl... Chefi la cuțite, 19 septembrie 2023. Irina Fodor, veste despre ultima amuletă din sezonul 12. Ce a făcut Florin Dumitres...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x