Antena Căutare

Lecție de viață! Nu are mâini, dar e campioană la tenis de masă și gătește! Mărioara a crescut la orfelinat: "Am suferit din pricina handicapului"

Mărioara Stănescu practică tenis de masă chiar dacă are handicap la mâini. Din cauza defectului, sportiva a ajuns să crească la casa de copii, unde nu a avut o copilărie fericită.

Ambiția nu cunoaște limite, asta a reușit să demonstreze Mărioara Stănescu. După ce și-a pierdut o parte din mâini din cauza unui accident nefericit, concurenta a fost abandonată în spital, motiv pentru care a ajuns să își petreacă copilăria într-o casă de copii.

Povestea ei tristă a fost repede ascunsă de pofta de viață pe care o are și de pasiunea pentru gătit. Mărioara nu doar gătește, în ciuda handicapului, ci joacă și tenis.

”La început mi-a fost greu să tai, mă tăiam, mă frigeam la oale. Dar mă consider o luptătoare de mică. Dacă nu ești luptător, nu poți să ajungi până aici. Există viață și după accident.”, spune Mărioara.

În ciuda trecutului dificil și a momentului tragic care a marcat-o, concurenta din Iași nu s-a lăsat descurajată și se poate mândri astăzi cu un titlu de campioană paralimpică la tenis de masă.

Mărioara a gătit chec cu vișine și nuci, iar atunci când a apărut în fața chefilor, plină de emoții, femeia a realizat cât de apreciată este pentru ambiția și pentru curajul de a-și depăși limitele.

Camelia Căpățână vrea să învețe de la cei mai buni în bucătărie: "Fiica mea studiază într-o universitate de top a l... Banana hazlie în farfurie, dar și în platou! Robert Candoi Savu a stârnit hohote de râs la a șasea apariție la "Che...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x