Antena Căutare

Echipa verde, victorioasă în battle-ul de aseară, la Chefi la cuțite! Chef Sautner, pus în dificultate de proba de azi! Ce urmează

Seară agitată în bucătăria Chefi la cuțite: cel de-al șaptelea battle, desfășurat în ediția de ieri a show-ului culinar, a fost marcat de amuleta folosită de Chef Richard Abou Zaki.

colaj foto cu irina fodor, orlando zaharia si echipa verde turcoaz si poza cu alexandru sautner la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Descoperă ce se întâmplă în ediția de diseară a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 7 mai 2024 | Antena 1

Juratul le-a impus adversarilor să gătească legați de mâini, în perechi – astfel că activitatea din bucătărie a devenit o reală problemă de coordonare pentru concurenții din tabăra galbenă și din cea verde. Finalul confruntării a adus, însă, victoria tunicilor verzi, conduse de Chef Orlando Zaharia. În seara aceasta, provocarea culorilor din farfurie îl pune în dificultate pe Chef Alexandru Sautner, care lansează în joc o amuletă menită să-i încetinească pe adversari.

Echipa verde a fost victorioasă în battle-ul din 6 mai 2024, la Chefi la cuțite! Chef Sautner, pus în dificultate de proba de azi! Ce urmează în ediția de marți, 7 mai 2024

Chef Zaharia și tabăra sa au obținut aseară cea de-a treia victorie din battle-urile sezonului 13 Chefi la cuțite, după o întrecere cu o temă ce a încurajat creativitatea – foc și gheață – potrivită pentru invitații de la Administrația Națională de Meteorologie, care au făcut degustarea. De partea cealalta, Chef Alexandru Sautner a avut pentru a doua oară în echipa lui cea mai bună și cea mai slabă farfurie la proba individuală. Mario Mădălin Dumitru a obținut punctajul maxim (20 de puncte), în timp ce Mr. Cheesecake a ieșit din concurs cu un preparat notat cu un punctaj care altădată l-ar fi putut păstra în competiție. Aseară, nivelul de la proba individuală a fost aplaudat de Chefi, astfel că Vlad Niculici alias Mr. Cheesecake a fost eliminat cu 11 puncte onorabile.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Alexandru Sautner s-a enervat pe Richard Abou Zaki și a aruncat cu obiecte spre el. Ce a urmat

Mai sunt doar trei confruntări până la Semifinală, așadar presiunea este uriașă chiar de la începutul serii, în timpul jocului jurizat de Chef Ștefan Popescu, care poate aduce un avantaj prețios taberei câștigătoare. ”Mai am doar patru concurenți. Cel mai mic avantaj este extrem de important în momentul de față”, punctează Chef Sautner. Diseară, la cel de-al optulea battle, provocarea artistică îl face pe jurat sa spună că se confruntă cu cea mai grea probă de până acum: Irina Fodor le va cere să gătească preparate care să aducă anumite culori în farfurie. Pe lângă faptul că a rămas cu doar patru oameni în echipă, daltonismul îl împiedică pe jurat să perceapă alte culori în afară de galbenul echipei sale, așadar o intervenție în forță va fi necesară: Chef Sautner se va apăra cu o amuletă care va transforma într-o corvoadă pentru rivali chiar și simpla deschidere a unui recipient.

Cum va decurge confruntarea și cine se va bucura de victorie telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Vlad Niculici (Mr. Cheesecake) a fost eliminat. Ce a urmat și ce reacție a avut Alexandru S... Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Irina Fodor, anunț important despre battle-ul opt. Ce a putut să facă echipa roz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x