Antena Căutare

Finala Chefi la Cuțite, sezonul 13. Cu lacrimi în ochi, Alexandru Sautner a făcut un gest neașteptat. Ce s-a întâmplat în platou

Chef Alexandru Sautner a apelat la un gest neașteptat în Finala Chefi la cuțite, sezonul 13. Telespectatorii au avut parte de un moment emoționant, chiar înainte ca Irina Fodor să anunțe câștigătorul show-ului culinar.

colaj foto cu alexandru sautner si chefii si concurentii la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Alexandru Sautner a făcut o confesiune neașteptată în finala Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Cea mai grea zi a ajuns la final pentru Mihai Dragomir, Lăcrămioara Pintilie și Lucica Susanu. Chef Alexandru Sautner, chef Orlando Zaharia și chef Richard Abou Zaki au trăit fiecare emoție la cote maxime alături de finaliștii lor.

După o probă care le-a dat mari bătăi de cap, concurenții au ajuns în fața Irinei Fodor și a celor patru jurați pentru a afla verdictul final. Degustătorii au fost impresionați de meniurile complexe și delicioase la care s-au gândit cei trei finaliști.

Deși preparatele au fost spectaculoase, un singur concurent pleacă acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro. Mai mult, prezentatoarea TV a anunțat că și locul doi va fi premiat în Finala Chefi la cuțite, sezonul 13.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Ce concurentă a obținut 20 de puncte la ultimul duel. Irina Fodor a dat o veste uriașă

„A fost un sezon cu de toate, cu chefi noi și competitivi, cu concurenți profesioniști sau amatori. Un sezon cu Varză și cu regine, cu lumină și întuneric, cu mulți români și cu mulți italieni care s-au împrietenit pentru că au o pasiune comună: bucătăria. Desertul a făcut diferența!”, a spus Irina Fodor.

La ce gest emoționant a apelat chef Alexandru Sautner în Finala Chefi la cuțite, sezonul 13

Înainte de aflarea câștigătorului, chef Alexandru Sautner a apelat la un gest neașteptat. În Finala Chefi la cuțite sezonul 13, juratul a ținut un discurs uluitor cu lacrimi în ochi. Momentul emoționant a fost surprins de camerele de filmat.

„Eu sufăr și acum. Și acum simt că vă iubesc pe toți pentru că împreună am făcut asta! Îți mulțumesc Ștefan. Îți mulțumesc mult Richard, la noi a fost o legătură așa din primul moment în care ne-am văzut.

Orlando, te iubesc și te admir! Și pe tine te iubesc Ștefan, dar nu mă pot băga peste Richard”, a mărturisit chef Alexandru Sautner, vizibil emoționat.

Juratul a ținut să-i ofere o îmbrățișare lui chef Richard Abou Zaki. Mai mult, liderul echipei galbene din sezonul 13 Chefi la cuțite a vorbit cu mare drag despre relația specială pe care o are cu ceilalți trei colegi de platou.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Orlando Zaharia a „explodat” de nervi când a văzut ce făcea Alexandra Veber. Ce l-a enervat pe jurat

Concurenții și-au stăpânit cu greu lacrimile. Alexandra Veber a izbucnit în plâns atunci când a ascultat mesajele copleșitoare ale juraților. Concurenta a dezvăluit că nu își dorește ca experiența show-ului culinar să ia sfârșit.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Finala Chefi la Cuțite, sezonul 13. Finaliștii și-au format echipele și au ieșit scântei. Ce anunț a făcut Lucica Susanu... Cine a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 13. Mihai Dragomir pleacă acasă cu premiul în valoare de 30.000 de Euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x