Antena Căutare

Mesajul transmis de Janni Alexandridis, după ce a câștigat Chefi la cuțite sezonul 12. Ce a dezvăluit acesta

Janni Alexandridis a câștigat Chefi la cuțite sezonul 12 și, la scurt timp după această impresionantă victorie, acesta a transmis un mesaj neașteptat.

colaj foto cu Janni Alexandridis, castigatorul chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Imediat după ce a câștigat Chefi la cuțite sezonul 12, concurentul și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu un mesaj neașteptat | Antena 1

Sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite a fost unul memorabil din toate punctele de vedere. În finală, Ioana Dehelean, Valentin Timofte și Janni Alexandridis s-au întrecut pentru marele trofeu în valoare de 30.000 de euro. Cel care a câștigat a fost cuțitul de aur al echipei magenta. Iată mai jos ce mesaj a transmis acesta, imediat după competiție.

Ce mesaj a transmis de Janni Alexandridis, după ce a câștigat Chefi la cuțite sezonul 12

Janni Alexandridis a primit cuțitul de aur la Chefi la cuțite sezonul 12 și, nu de puține, acesta a a demonstrat faptul că este un bucătar cu o vasta experiență profesională. Tânărul a reușit de fiecare dată să obțină farfurii gustoase, aspectuoase, cu asocieri surprinzătoare de gusturi și arome.

Citește și: Cine e Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 12. Ce s-a aflat despre el și ce a dezvăluit în marea finală

În marea finală, acesta a primit cele mai multe puncte și a câștigat astfel Chefi la cuțite sezonul 12. Iată mai jos ce mesaj a transmis, imediat după victorie:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„No words needed … 🏆 CHEFI LA CUTITE SEZON 12

A fost cea mai frumoasa si in acelasi timp cea mai grea experienta din viata mea. Sunt mereu recunoscător pentru asta, dar voi face 100% tot posibilul pentru a folosi cât mai bine această victorie pentru a ajunge în vârf. Aș dori să mulțumesc întregii mele echipe pentru tot, ne-am zguduit și sunt atât de mândru. Aș dori să le mulțumesc familiei și prietenilor mei pentru tot ce ați făcut pentru mine. Mulțumesc❤️. Voi face totul pentru a te face și mai mândru. #winner #chefilacutite #sezon12 #cheflife”, a scris Janni Alexandridis pe contul său de Instagram, la scurt timp după ce a câștigat Chefi la cuțite sezonul 12.

Citește și: Janni Alexandridis, imagine emoționantă alături de mama lui. Cum arată cea care i-a ghidat primii pași în bucătărie

Așa cum era de așteptat, mesajele și reacțiile nu au întârziat să apară și nu puțini au fost cei care l-au felicitat pe tânărul din echipa magenta.

„Bravo! Felicitări! Toți ati fost buni dar tu ai strălucit!”, „Bravooooo👏 Am ținut cu tine din preselecții 👏 Felicitări 🙌”, „Ai un caracter deosebit. Felicitări și mult succes în continuare! 👏👏👏”, „Felicitări, Janni! Ai fost unstoppable! și felicitări și Team!! 👏👏👏👏”, „Felicitări!❤️ Cel mai bun 👏”, iată doar o parte din mesajele primite de câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 12.

Edițiile integrale Chefi la cuțite sezonul 12 se văd în AntenaPLAY

În sezonul 12, Irina Fodor a adus surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV a fost alături de cei trei chefi pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care a adus cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu s-au schimbat în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Una dintre noutățile show-ului culinar a fost o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au avut un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care a preluat acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite. După ce și-au format echipele, chefii au dat startul battle-urilor și al duelurilor și au sperat că vor ajunge în finală cu cât mai mulți concurenți. La final, pe 18 octombrie 2023, în marea finală, Janni Alexandridis a câștigat finala Chefi la cuțite sezonul 12.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Ce a publicat Valentin Timofte de la Chefi la cuțite, după ce Janni Alexandridis a câștigat sezonul 12. Lângă cine s-a p... Cum au apărut în mediul online Alex Mihoc și Janni Alexandridis, la scurt timp de la Finala sezonului 12 Chefi la cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x