Antena Căutare

În cadrul campaniei de Paște de la Antena 1, ”Cioc-cioc”, Chef Sorin Bontea împarte rețete pe stradă

Însoțit de Virgil Mănescu, chef Sorin Bontea a ajuns și el la ușa mai multor bucureșteni pentru a le împărți daruri pentru masa de Paște

Însoțit de Virgil Mănescu, chef Sorin Bontea a ajuns și el la ușa mai multor bucureșteni pentru a le împărți daruri pentru masa de Paște. Bucuria și uimirea oamenilor care au răspuns la auzul ”cioc-cioc” a fost fără margini: nu se așteptau ca la ei în casă să vină chiar chef Bontea de la ”Hell’s Kitchen”, împreună cu Virgil Mănescu. Și nu oricum, ci cu brațele încărcate de bunătăți. Juratul de la Antena 1 a fost încântat să se alăture campaniei de Paște ”Cioc-cioc” și să cutreiere Bucureștiul pentru a împărți cadouri celor înscriși pe site: ”Nu am stat pe gânduri, mai ales că mie îmi place să cunosc oameni, să stau de vorbă cu ei. Am fost încântat să le văd reacțiile, să facem poze sau să îi ascult în timp ce îmi povesteau ce pregătesc pentru masa de Paște. Una dintre doamnele la care am ajuns se afla chiar în acea clipă în bucătărie si gătea sarmale. Așa că am fost întâmpinați de un miros senzațional și am fi rămas la masă dacă oala cu mâncare ar fi fost gata. Ghinionul nostru”, povestește chef Bontea.

La fel de plăcut surprins a fost acesta și când a fost oprit pe stradă de diverse doamne dornice să afle o parte din secretele culinare ale chef-ului. ”De câte ori ieșeam dintr-un bloc în care tocmai lăsasem cadourile de Paște, eram oprit de câte o doamnă care avea tot soiul de întrebări. Bunăoară, una dintre ele mi-a spus că vrea sa știe cum prepar eu friptura de miel, o alta a vrut să știe cum alege legumele din piață, în timp ce o simpatică bâtrânică mi-a mărturisit că nu reușește să noteze rețetele de la “Hell’s Kitchen” și că mă roagă să le scriu eu pe genericul emisiunii”, își amintește acesta amuzat. ”Pentru mine e o plăcere să stau de vorbă cu oamenii, iar campania de Paște a Antenei 1 a fost un motiv în plus să ne aminim cât de important este să dăruim.”

Tipsuri de Paşte de la Chefi! Ce-ţi recomandă Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x