Antena Căutare

Ana Maria Măriuță de la Insula Iubirii sezonul 7 și-a făcut o schimbare radicală de look. Cum s-a pozat tânăra

Ana Maria Măriuță, concurentă în sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii, și-a făcut o schimbare radicală de look și fanii au reacționat imediat.

colaj foto cu ana maria mariuta si marius budin la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7 și-a făcut o schimbare de look și fanii au reacționat imediat | Antena 1

În sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii am putut s-o cunoaștem pe Ana Maria Măriuță, care a avenit alături de partenerul ei, Marius Budin, pentru a-și testa povestea de iubire. După emisiune, cei doi și-au continuat viața împreună.

Recent, Ana Maria Măriuță a ales să își facă o schimbare radicală de look și acesta nu e singurul detaliu ce i-a surprins pe urmăritorii săi de pe Instagram. În cadrul unui story, tânăra s-a pozat alături de mama ei și mulți au putut descoperi cum arată aceasta.

Ana Maria Măriuță de la Insula Iubirii sezonul 7 și-a făcut o schimbare radicală de look. Cum s-a pozat tânăra

Unul dintre cele cinci cupluri care au participat la Insula Iubirii sezonul 7 a fost cel format din Ana Maria Măriuță și Marius Budin. Tânăra era neîncrezătoare în forțele proprii și a ales să își testeze relația cu Marius pentru a vedea dacă sunt sau nu făcuți unul pentru celălalt.

Citește și: Claudia Pătrășcanu s-a fotografiat în pat alături de Mihai Daniel, fosta ispită de la Insula Iubirii. Ce relație există între ei

După 21 de zile petrecute în compania ispitelor, cei doi concurenți s-au revăzut și au fost mai mult decât fericiți să plece acasă împreună. Reveniți în România, cei doi și-au continuat povestea de iubire. Cei doi au ales să plece pentru o perioadă în străinătate, ca să își poată construi casa visurilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totuși, deși au fost ocupați cu serviciul, Ana Maria Măriuță nu a încetat să fie activă pe Instagram, publicând adesea imagini, clipuri video sau story-uri.

Într-una dintre cele mai recente postări, fanii au fost mai mult decât surprinsă să descopere că aceasta a ales să își facă o schimabre radicală de look. Mai exact, Ana Maria Măriuță a ales să renunțe la părul blond cu care ne-a obișnuit în emisiunile Insula Iubirii sezonul 7 și Mireasa și a decis să revină la culoarea ei naturală, șaten. Tânăra este încântată de rezultat, însă a cerut și opinia fanilor, care nu au ratat ocazia să o complimenteze.

Citește și: Ce mașină conduce Claudia Florescu. Cum s-a pozat fosta concurentă de la Insula Iubirii lângă bolidul său

„Lasă-te naturala, esti foarte frumoasa!!😍😍”, „Superbă, mă jur!😍❤️”, „Esti frumoasa oricum! ❤️❤️❤️”, „❤️da, îți stă foarte frumos 😍”, „Mult mai bine 🔥🔥”, iată doar o parte dintre reacțiile și mesajele transmise de internauți fostei concurente de la Mireasa și Insula Iubirii sezonul 7.

Și acesta nu a fost singurul detaliu ce i-a uimit pe fani. În cadrul unui InstaStory, aceasta s-a pozat alături de mama ei și mulți au putut astfel descoperi cum arată femeia care i-a dat viață. În iamgine se poate observa că cele două sunt destul de apropiate.

Cât de mare a crescut fiul lui Mari de la Insula Iubirii sezonul 4. Fosta concurentă a emoționat pe toată lumea cu acest... Îți amintești de Teodora Marcu de la Insula Iubirii sezonul 6? Ce mai face și cum arată azi fosta concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x