Antena Căutare

De ce Bianca Giurcă și Maria Ilioiu s-au certat în mediul online. S-au înjurat, jignit și fosta ispită a recurs la amenințări

A fost scandal monstru între Bianca Giurcă și Maria Ilioiu în mediul online. Cele două s-au jignit, înjurat și fosta ispită chiar a amenințat-o pe fosta iubită a lui Marius Moise.

colaj de imagini cu bianca giurca si maria ilioiu pe tiktok Galerie
A fost scandal monstru între Bianca Giurcă și Maria Ilioiu în mediul online. Cele două s-au jignit, înjurat și fosta ispită chiar a amenințat-o pe fosta iubită a lui Marius Moise. | Captura TikTok

Într-un live pe Tiktok, Bianca Giurcă și Maria Ilioiu s-au certat, iar înjurăturile și jignirile nu au lipsit. Cele două s-au întâlnit în sezonul 7 Insula Iubirii, însă nu au interacționat foarte mult. Iată de la ce a pornit totul.

Maria Ilioiu a fost ispită în ultimul sezon Insula Iubirii, pe când Bianca Giurcă și-a testat cuplul cu Marius pe insula tentației.

Cele două nu au interacționat foarte multe, locuind pe insule diferite în timpul show-ului de la Antena 1. Se pare totuși că au existat animozități între Bianca și Maria și nu a fost mult până la un adevărat scandal.

Cele două s-au criticat una pe alta în timpul unui live pe Tiktok, aducând în discuție și numele lui Marius. A urmat apoi o cearta în toată regula, presărată cu înjurături, jigniri și amenințări.

Citește și: Câți bani face Bianca Giurcă de la Insula Iubirii din Tiktok. Tânăra a arătat extrasul de cont

Scandal monstru între Bianca Giurcă și Maria Ilioiu. Dialogul halucinant dintre cele două

În fața a mii de oameni, Bianca Giurcă și Maria Ilioiu s-au certat dur. S-au jignit reciproc, înjurat și chiar au recurs la amenințări.

”Tu mă știai pe mine de la televizor, Maria Ilioiu, ispita, și eram idolul tău, *********, că m-ai copiat. Ți-ai pus fațete, ți-ai făcut nas și ț**e ca mine.”, i-a zis Maria Ilioiu.

”Eu sunt efectiv șocată. Tu ești retardată, ai probleme psihice?”, a venit replica Biancăi. ”Fă, nu mai vorbi cu gura aia, că poate îți cad, zici că ai gura prinsă în două piulițe. Taci d***u din gură ****”, a spus iar fosta ispită de la Insula Iubirii.

Bianca Giurcă: ”Citesc comentariile, până și oamenii sunt șocați cât ești de bolnavă. Ești bolnavă, fată, ai probleme cu capul. Râzi singură, ești nebună?!”

Maria Ilioiu: ”Fă, vezi că dacă te prind, zboară părul ăla din cap”.

Bianca Giurcă: ”Ești drogată acum?”

Maria Ilioiu: ”Nu mă droghez, tu tragi pe nasul ăla obosit. De aia e și așa umflat”.

Bianca Giurcă, întrebând persoanele care urmăreau live-ul: ”Dintre noi, eu și Maria, cine credeți că are probleme cu capul și n-are cei șapte ani de acasă?”.

Cearta completă poate fi urmărită în clipul de mai sus.

Citește și: Cine ar fi iubita lui Nadin Gherman. Cel mai îndrăgit cioban de pe Tiktok postează des imagini cu o brunetă superbă

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x