Antena Căutare

Spectacol pe cinste! Ce s-a întâmplat în cea de-a patra ediție a sezonului opt „iUmor”! Sosia Danei Budeanu a făcut show! Un moment de poveste și un dans incendiar – Video, Foto  

iUmor, sezon 8, ediția 4. Cea de-a patra ediție a celui de-al optulea sezon „iUmor” a fost senzațională! Sosia Danei Budeanu a făcut show, un concurent special, Luca Lombardio, i-a emoționat pe toți, iar Roxana Chiperi a încins atmosfera.

Doina Teodoru a deschis cea de-a patra ediție a sezonului opt cu un nou număr senzațional, în care a imitat-o la perfecție pe Dana Budeanu.

„Bă, băiatule, bă! Ești nebun? Cât seamănă! Incredibil”, a reacționat Delia, imediat ce Doina Teodoru a pășit din nou pe scena „iUmor”, de această dată în rolul Danei Budeanu.

Eduard Vacariu a revenit la „iUmor” cu un număr de stand up comedy legat de viață lui amoroasă, în care se pare că are ghinion cu carul. L-a făcut pe Mihai Bendeac să îl aplaude, în picioare.

Spectacol pe cinste! Ce s-a întâmplat în cea de-a patra ediție a sezonului opt „iUmor”! Sosia Danei Budeanu a făcut show! Un moment de poveste și un dans incendiar – Video, Foto  

Roxana Chiperi, la „iUmor”

Splendida Roxana Chiperi a încins atmosfera la „iUmor” și i-a amețit pe bărbații din România cu un dans senzual și amuzant, deopotrivă, pe care l-a făcut… Aproape goală. Ea a dezvăluit că a fost prima femeie pe care Mihai Bendeac a cerut-o de nevastă.

Denise Crăciun, o americancă măritată cu un român, a venit să-și spună povestea de dragoste la „iUmor”, dar și să și-o cânte. S-a așezat la pian, cu un microfon în față, și i-a încântat pe toți! Pe unii – nu spunem că pe Mihai Bendeac, chiar i-a fascinat!

Soțul ei, însă, Alexandru Crăciun, scriitor de citate, a încercat să facă stand-up la „iUmor”. A reușit să-l scoată din sărite pe Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac a făcut o criză de nervi în culise, la „iUmor”, după ce a descoperit ceva ce l-a oripilat, despre cei doi concurenți.

Petre Dănuț, 32 de ani, din Ploiești, a venit la „iUmor" cu un număr de stand-up comedy cu care a reușit să îl bage în ceață pe Mihai Bendeac. Cheloo și-a certat colegul, că nu s-a prins de o glumă.

Gabriel Chioseaua, cunoscut sub pseudonimul de Romanticul X", a revenit la „iUmor”, dar nu singur, ci cu soția lui, însărcinată. Delia a dat un test de memorie în culise, iar Cheloo a fost în al nouălea cer. Bine, de fapt, nu!

Mihai Bendeac s-a dat de gol, la „iUmor”! Juratul a dezvăluit cu ce femeie se va însura, după ce Romanticul X i-a cerut – ba nu! L-a „propus” să îi fie naș, deoarece soția lui urmează să nască un băiețel.

Un concurent special a pășit pe scena „iUmor”, în cea de-a patra ediție din sezonul 8. Luca Lombardo, un artist incredibil, a prezentat un moment de poveste, cu care i-a surprins, i-a emoționat și le-a pus tuturor câte un nod în gât.

Mihai Bendeac a fost vizibil emoționat. La fel și Dan Badea, căruia colegul său, Șerban Copoț, i-a observat emoția. „Te-ai emoționat, Bădiță?”, l-a întrebat el. Dan Badea a recunoscut că Luca Lombardio i-a amintit de copilărie.

Mihai Bendeac s-a dat de gol, la „iUmor”! Cu ce femeie se va însura! Video... Cea de-a patra ediţie „iUmor”, lider de audienţã! Show total, cu sosia Danei Budeanu, un moment „de păstrat în suflet” ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x