Antena Căutare

Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Alina Pușcaș și Radu Vâlcan cum nu i-ai mai văzut

Alina Pușcaș și Radu Vâlcan participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Românul este poet, dar înainte de toate el s-a născut campion” cei doi prezentatori ies din postura sobră și dau dovadă de mult umor și autoironie.

colaj alina pușcaș și radu vâlcan, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Alina Pușcaș și Radu Vâlcan fac roast și se iau la rost pe scena iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Doamna Gicuța are o experiență vastă și se vede.Delia:„Sunteți o apariție. Ați fost de poveste”

Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Alina Pușcaș și Radu Vâlcan cum nu i-ai mai văzut

„Sunt de 20 de secunde aici și deja mă simt ca acasă”, spune Radu Vâlcan, după ce este pus la punct de Alina Pușcaș.

În prezentatorul de la Insula Iubirii intră repede în jocul celor de la iUmor și îi face un roast de excepție lui Cătălin Bordea.

„Haideți să trecem peste momentul Bordea”, cere Cheloo.

„Noi oricum am venit în această seară aici să vorbim despre Paște”, intervine Alina Pușcaș. „Masa de Paște este cea mai importantă masă după cea de Crăciun.”

Chimia și dialogul dintre Alina și Radu stârnește hohotele publicului.

Citește ș: iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Cristina Botezatu crede că intenția contează. Cheloo: „Subiectul era extrordinar de ofertant”

„E foarte mișto aici la voi, la iUmor. Ai șansa să zici o glumă, să mai schimbi emisiunea, să-ți pui în pericol căsnicia”, spune Radu Vâlcan.

„Cel mai bine ar fi să începem o afacere împreună”, îi propune Radu colegei sale de scenă, după ce remarcă faptul că împreună au 6 copii.

„Trafic de organe”, strigă Cheloo.

„Mai bine de atât. Să înființăm prima galerie privată de fotbal din România”, spune prezentatorul TV. „Numai eu știu ce haos e când mă întorc acasă.”

„Adevărul e că tu ajungi acasă chiar mai rar decât înscrie Naționala României, ceea ce e foarte greu”, spune Alina. „După Delia, tu ești omul cu cele mai multe vacanțe. Nu vacanțe, timp petrecut în Thailanda.”

„Mergeți în Thailanda. Susțin”, intervine jurata iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Diana Ionescu are ceva de spus la adresa bărbaților. Bordea: „Nu s-a râs, mai mult s-a gândit”

„Sărbătorile nu sunt numai despre mâncare, despre cadouri. (...) Sunt despre timpul petrecut în familie, alături de familie, alături de cei dragi”, concluzionează Radu Vâlcan. „Nu cred să se fi inventat ceva mai frumos ca iubirea.”

„În speranța că această planeta se va îndrepta”, spune Cheloo.

„Mi l-a trimis Adela prin cineva”, spune Radu.

„Ține la glumă și are așa un fel incisiv, care nu se potrivește cu aspectul ei. Ea pare o femeie firavă”, susține Cătălin Bordea despre Alina Pușcaș.

„Mi-aș fi dorit un pic de sinceritate”, spune Cheloo la finalul momentului. „Oamenii ăia de acasă apreciază aceste frumoase cuvinte pe care nu le mai crede aproape nimeni.”

„Vă stă foarte bine împreună și vă mai așteptăm”, le transmite Cosmin Natanticu.

Citește și: iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Pentru Dorin Daniel mariajul e o glumă. Delia: „S-a pupat cu Lizi? (...) Votez cu sufletul”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Iulia Albu, apariție electrizantă pe scena iUmor, în Gala România, ești Campioană!, în ediția specială de Paște difuzată... Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. „BD: La munte și la mare”, varianta mode...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x