Antena Căutare

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminică, de la ora 20.00 Delia: ,,Ai fost foarte mișto”

Duminică, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

emil rengle pe scena iumor Galerie
Duminică, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY. | A1

Emil Rengle, dansator, coregraf și, totodată, un artist apreciat ȋn mediul online, nu doar ȋn România, ci și pe plan internaţional.

Emil Rengle, show pe scena iUmor

Sincer și asumant, Emil Rengle s-a prezentat pe scena iUmor cu un super moment de stand-up comedy, presărat cu o doză de auto-ironie, iar jurații au apreciat momentul lui:

„A fost un număr real de stand-up și se vede că ai trăit ceea ce ai făcut pe scenă! Eu cred în libertatea umorului și m-ai surprins plăcut, ești foarte asumat!”, i-a mărturisit Bordea lui Emil Rengle.

Citește și: iRoast de Victorie, 26 martie 2024. Jean de la Craiova, Ionuț Rusu și Adi Gheo, glume acide înainte de meciul România - Columbia

La rândul lui, Cosmin Natanticu, a apreciat numărul: ,,Sunt niște lucruri pe care tu le trăiești și este foarte bine că ai venit să le povestești!”.

,,Ai fost foarte mișto, ești bun pe treaba asta!”, i-a transmis Delia lui Rengle, despre care a mai mărturisit că: “Este genul de artist căruia îi iese orice își propune să facă, este foarte talentat!”.

Citește și: Număr spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminică, la Antena 1! Delia: „Sufletul meu s-a hrănit cu acest moment!”

Întregul moment poate fi urmărit duminică seara, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY. Și în cel de-al 16-lea sezon iUmor, Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, de la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite demonstrații de talent.

Număr spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminică, la Antena 1! Delia: „Sufletul meu s-a hrănit cu acest moment!”... iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Alexandra Violin e un trandafir uriaș. Cheloo: „M-am simțit ca un gândac de bucătărie ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x