Antena Căutare

Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Cristina Puternica, autentică și curajoasă. Delia: „Mă bucur pentru bucuria oamenilor”

Cristina Puternica susține că a venit cu un moment și mai frumos și mai amuzant decât data trecută.

colaj Cristina Puternica pe scena iUmor în costum de pui și juriul iUmor: Delia, Cătălin Bordea, Cheloo și Cosmin Natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, s-a votat Președintele comediei! Delia a ieșit învingătore! Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Cristina Puternica este de părere că apariția la iUmor a ajutat-o să se cunoască mai bine. Aceasta este de părere că o persoană nebună înseamnă ceva, iar o persoană plină de viață este cu totul altceva.

„Asta înseamnă să fii tu, să renunți la mască”, mai adaugă ea.

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 13, sezonul 16. Cheloo, o nouă lege. Ioana State: „Nu mai vorbesc cu mama niciodată”

Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Cristina Puternica stârnește reacții contradictorii. Delia: „Eu mă bucur pentru bucuria oamenilor”

Cristina intră în scenă costumată într-un pui. Cosmin Natanticu s-a închinat când a văzut-o.

„Iubesc iUmor”, spune Cheloo.

„Fac acest pui să se transforme în maimuță”, strigă Cristina Puternica.

„Hotărăște-te: u sau a?” o întreabă Cheloo.

„Excelent”, spune Cătălin Bordea.

„Sunt Cristina Curajoasă și vreau ca maimuța din mine să se transforme în broască”, îi anunță ea.

„Mie îmi place curajul ei, dar nu mi se pare că e un moment cu care rupi la iUmor”, este de părere Cosmin Natanticu.

„De ce nu schimbi costumele?” o întreabă Delia.

Citește și: Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. A fost ales președintele juriului. Delia: „S-a votat de frică”

Cristina Puternica, jurizare în ediția din 19 mai 2024 la iUmor

„Câți ani aveți?” o întreabă Cheloo.

„Douăzeci și patru, dar n-am terminat numărul, mai am”, răspunde concurenta.

„Vrei să ne oprim aici? Hai, te rog eu”, spune juratul.

„Eu îți apreciez curajul, dar nu e ceva care... crede-mă, eu am o nepoțică de doi ani. Ea se uită la televizor, dacă o pun să facă ce-ai făcut tu face și ea”, îi spune Cosmin Natanticu. „Nu e un moment lucrat.”

„Dar de unde știi că nu e lucrat?” îl întrerupe Delia.

„Am făcut repetiție”, spune Cristina.

„Eu, acasă singură, eu așa fac când nu mă vede nimeni”, le spune Delia. „Dar eu mă distrez. Încă n-am curajul să fac asta.”

„Delia, vreau să te felicit pentru că ai câștigat ca președinte”, spune Cristina.

„O să-mi iau foarte mult hate, dar asta este, se mai întâmplă”, spune Bordea.

„Eu mă bucur pentru bucuria oamenilor”, spune Delia.

„Cristina, tu ai venit pentru finală? Nu, ai venit să te simți bine”, spune Natanticu.

„Am venit să mă simt bine”, confirmă concurenta.

Astfel, Cristina Puternica a primit un like, de la Delia, și trei dislike-uri, de la Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Cheloo.

Citește și: Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai2024. Alege comedia.Paula Chirilă și Irinel Pană, duo inedit:„Începi să înțelegi politica”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Cosmin Armega solicită asistența juraților. Delia: „Un număr plin de divertism... Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Teo Stoian, ”blocat” de președintele juriului: „Nu-ți mai da cu mâna pe la nas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x