Antena Căutare

A câștigat și a donat premiul! Sosia Vioricăi Dăncilă a avut cel mai bun moment din istoria iUmor!

Sosia Vioricăi Dăncilă a câştigat trofeul iUmor! Irena Boclincă a mizat pe discursul ei plin de ironii, dar şi pe bodyguarzi. Actriţa din Republica Moldova, celebră după ce a apărut la audiţiile iUmor, a plecat acasă cu trofeul, dar a decis să doneze premiul de 20.000 de euro unui alt concurent.

Sosia Vioricăi Dăncilă a câştigat trofeul iUmor! Irena Boclincă a mizat pe discursul ei plin de ironii, dar şi pe bodyguarzi. Actriţa din Republica Moldova, celebră după ce a apărut la audiţiile iUmor, a plecat acasă cu trofeul, dar a decis să doneze premiul de 20.000 de euro unui alt concurent. Finala a fost lider de audienţă la nivel naţional.

"Prim-ministrul Românicăi", după cum s-a autointitulat Irena Boclincă, a încercat să convingă publicul s-o voteze cu un discurs plin de. gafe.

Câştigătoarea iUmor a făcut un gest care a impresionat întreaga ţară. A donat premiul de 20.000 de euro lui Vasi Borcan, un concurent ţintuit în scaun cu rotile.

Număr special de stand-up comedy cu Dan Badea, în finala iUmor. Ce fac românii în taxi? "Tati, fratele tău se grăbe... Cine este Irena Boclincă, câștigătoarea iUmor: prima parteneră de scenă a lui Arșinel, după moartea Stelei Popescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x