Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, episoadele 29 și 30 din 20 aprilie. Ce plan are Alice pentru a-l recuceri pe Petru. Ce a putut să facă

Episoadele 29 și 30 din Lia - Soția soțului meu aduc noi răsturnări de situații și momente tensionate pentru protagoniști. Pe lângă problemele sale generate de situația cu Lia și Alice, Petru se trezește în fața unei noi amenințări.

colaj foto lia Galerie
Lia - Soția soțului meu, episoadele 29 și 30 din 20 aprilie | Antena 1

După cele întâmplate în episoadele precedente, Episodul 29 începe cu dorința Liei de a rezolva situația cu Marcel, care a aflat că ea este soția lui Petru. Dana a avertizat-o pe verișoara ei că Marcel sigur va reacționa într-un mod neplăcut. „O să mă duc să vorbesc cu el. O să îi explic tot ce s-a întâmplat”, i-a spus Lia Danei.

Lia - Soția soțului meu, episodul 29. Cum a reacționat Marcel după ce a aflat că Lia e soția lui Petru

„Mai e Alice.. nu știu cat o să poată tata să își țină gura..”, a continuat Dana.

Cele două au purtat o discuție prietenească, iar Dana a sfătuit-o că poate ar fi cel mai bine să își închirieze o casă, departe de tot scandalul de la vila familiei Vornicu.

Spre surprinderea celor două însă, Marcel le-a primit cu o dispoziție excelentă. „Vă dați seama, ne mutăm la vilă, stăm la piscină”, le-a ironizat el.

Lia - Soția soțului meu, episodul 29. Gabi s-a prins că lui Alice i-a revenit memoria complet

În casă, la masa în familie, Alice s-a dat de gol din nou că i-a revenit memoria, după ce i-a propus lui Petru să meargă împreună la un restaurant pe care l-au vizitat cu ani în urmă. „Incredibil. Ție ți-a revenit memoria?”, a întrebat-o Gabi bănuitoare.

„Nu! Eu i-am povestit”, a intervenit Otilia, ca de obicei.

Lia - Soția soțului meu, episodul 29. Pavel a aflat că Emma îl caută pe tatăl lor

La circuit, după sărutul de ieri cu Pavel, Dana este din nou încrezătoare în viitorul relației lor. De cealaltă parte însă, Pavel pare a fi de altă părere. „Dana, cred că ce s-a întâmplat ieri a fost o greșeală. Eu chiar îți vreau binele..meriți mai mult”, i-a spus el.

Dana i-a dat însă o replică neașteptată: „Și tu și fratele tău sunteți doi egoiști. Nu e de mirare că Emma îl caută pe tatăl vostru. Se simte singură. Mi-a zis Sorin!”

Lia - Soția soțului meu, episodul 29. Marcel are planuri mari

În vilă, Marcel deja profită de noul său „statut”, dorind să vorbească cu Otilia și numind-o pe aceasta „cuscră”. „Știu, am aflat tot!”, i-a spus el Otiliei. Aceasta nu a primit însă prea bine vestea: „Ține-ți gura! Nu cumva să afle Alice”.

Lia - Soția soțului meu, episodul 29. Petru, surpriză pentru Lia. Vor locui cei doi împreună?

În momentul în care s-au întâlnit în curte, Lia i-a recunoscut lui Petru că este îngrijorată de faptul că Marcel nu va putea ține secretul. Petru a asigurat-o însă că se va ocupa el de situație.

„Cum o să mai stau eu în casa aia?”, a întrebat Lia.

„M-am gândit și la asta. O să te duc undeva. E o surpriză”, i-a răspuns Petru zâmbind.

În biroul lui Petru, Alice a decis să îi caute prin laptop acestuia și a aflat că se interesase de anunțuri imobiliare. Între timp, Petru deja a adus-o pe Lia în noua lor locuință: „Am închiriat-o pentru noi. Îți place? M-am gândit să avem un loc al nostru, să fim doar noi doi!” Gestul a emoționat-o pe Lia până la lacrimi, după ce Petru i-a povestit cum își vede viața alături de ea.

Lia - Soția soțului meu, episodul 29. Otilia i-a cerut ajutorul lui Gabi

După ce a discutat cu Marcel, Otilia s-a grăbit să îi ceară ajutorul lui Gabi. Aceasta însă nu a putut trece peste informația aflată la micul dejun, și anume că Alice se preface că nu i-a revenit memoria. „Dacă ar afla Petru?”, a încercat Gabi un nou șantaj.

„Nu va afla! Avem probleme mai mari. Marcel a aflat că sunt căsătoriți. Te duci la el și îi bagi mințile în cap!”, a strigat Otilia.

Marcel are însă deja planuri serioase de a se muta în vilă. Gabi i-a stricat însă distracția, venind să discute cu acesta. „Zi care e prețul”, i-a spus ea. Marcel s-a gândit la fiul lui și i-a făcut rost lui Sorin de un loc de muncă la circuit.

Lia - Soția soțului meu, episodul 29. Pavel a încercat să o convingă pe Emma să nu îl mai caute pe tatăl lor

După ce a aflat despre intenția Emmei, Pavel a decis să iasă în oraș cu sora lui și să o convingă să renunțe să încerce să îl găsească pe tatăl lor. „Omul ăsta e un monstru”, i-a spus el.

După evadarea lui Rică, clanul Rocca nu pregătește răzbunarea, Tavi fiind ocupat cu un transport uriaș de droguri.

Andi și Mira nu au renunțat la planul lor, iar el a venit cu o idee pentru a putea sustrage bani din firmele familiei sale. Mira pare însă să stea pe gânduri: „Petru nu merită asta..”

Lia - Soția soțului meu, episodul 29. Petru și Lia trăiesc ca soț și soție, în noua lor casă. Răzvan i-a spus lui Alice despre relația lor

În noua lor casă, Lia a gătit pentru prima oară pentru Petru. „Sunt atâtea lucruri pe care nu am apucat să le facem împreună..”, i-a spus ea.

„Avem timp”, a asigurat-o Petru. Situația a devenit rapid amuzantă, având în vedere că amândoi au ajuns la concluzia că pilaful gătit de Lia nu a fost prea reușit.

La vila familiei Vornicu, Alice a surprins o discuție între Răzvan și Otilia, acesta vorbind despre relația dintre Lia și Petru. „Da, Alice, Petru e cu Lia”, i-a spus el.

În tot acest timp, Petru și Lia au mutat discuția în dormitor, acolo unde au „recuperat” momentele intime de care nu au mai avut parte în ultima perioadă. Chiar atunci, Alice l-a sunat pe Petru insistent, spunându-i că Robi nu se simte bine și chemându-l degrabă acasă.

Tot la vilă, Pavel l-a avertizat pe Sorin să renunțe la planul lui și al Emmei de a-l căuta pe tatăl lor și totodată să nu o mai caute nici pe Emma, dacă își dorește să lucreze la circuit.

Lia - Soția soțului meu, episodul 29. Alice s-a folosit de Robi pentru a-l aduce pe Petru acasă. Ce i-a făcut propriului ei fiu

Odată ajuns acasă, Alice i-a reproșat lui Petru că a fost singură cu Robi în momentele în care cel mic se simțea rău. „Are nevoie de ambii părinți”, a încercat Alice să joace o carte sensibilă. De fapt însă, Alice a fost cea care i-a dat lui Robi un medicament pentru a-l face să vomite, totul pentru a-l aduce pe Petru acasă.

La agenție, Răzvan a dezvăluit că pare tot mai hotărât să îi spună adevărul lui Alice: „Lia, noi doi avem un scop comun. Tu îl vrei pe Petru și eu pe Alice. Eu pentru Alice sunt în stare să încalc contractul și să îi spun că tu ești soția soțului ei!”

Episodul 30

După ce a auzit că Robi se simte în continuare rău, Lia a decis să îl viziteze. În casă, Petru devine tot mai îngrijorat. Alice s-a răstit la Lia imediat ce aceasta a intrat în casă. Discuția lor aprinsă a fost însă întreruptă de paramedicul de la salvare, care i-a anunțat că Robi se simte mai bine. Alice și Otilia au dat-o apoi pe Lia afară.

Lia - Soția soțului meu, episodul 30. Ce plan are Alice pentru a-l recuceri pe Petru. Lia suportă consecințele

Tot pentru a-l împiedica pe Petru să se mai vadă cu Lia, Alice i-a propus lui Robi să doarmă în această seară împreună cu ei.

Otilia a aflat în cele din urmă că Alice a fost în spatele stării de rău a lui Robi, după ce Nela i-a dezvăluit că a fost trimisă la farmacie să cumpere pastilele respective.

Petru a fost nevoit să o anunțe pe Lia că va dormi cu Alice și fiul lor în această seară, iar ea nu a primit foarte încântată vestea. „Nu înseamnă nimic pentru mine. E pentru Robi..”, i-a spus el Liei.

Lia - Soția soțului meu, episodul 30. Otilia s-a decis să îi dea afară pe Maria și Marcel pentru a scăpa de Lia. Ce ofertă le-a făcut

Otilia încă este de părere că dacă Lia ar dispărea din peisaj, situația s-ar rezolva. Ea și cu Gabi au discutat pe marginea subiectului, Otilia propunând ca Lia și Dana să se mute departe de ei. Pentru a rezolva problema, Otilia le-a făcut o vizită Mariei și lui Marcel, spunându-le că își dorește să nu mai locuiască aici. Aceasta s-a oferit chiar să le cumpere o casă. „Vreau să plecați cu toții. Cu Dana, cu Sorin, cu Lia..”, le-a spus Otilia.

Lia - Soția soțului meu, episodul 30. Alice și Petru au dormit în același pat

În dimineața următoare, Alice a profitat de plecarea lui Robi la școală și a mai rămas în pat cu Petru. Aceasta a început să îl sărute și a încercat să facă dragoste cu el. Petru a refuzat însă. „Nu te mai atrag? Ce s-a întâmplat în ăștia 3 ani cât am fost în comă? Ai pe altcineva? Tu ai uitat că ai jurat: până când moartea ne va despărți. Simt că nu mă iubești. Mă omor și gata dacă asta vrei”, i-a strigat Alice, amenințând că se sinucide. Petru a încercat însă să o liniștească.

Otilia nu a uitat ce a făcut Alice și a adus în discuție acest lucru cu prima ocazie. „Ai fost în stare să îți îmbolnăvești copilul ca să îl convingi pe Petru să se întoarcă la tine?! Odată dacă îi mai faci ceva..”, i-a spus Otilia, după care i-a dat o palmă.

Lia - Soția soțului meu, episodul 30. Starea lui Alice continuă șirul secretelor, după ce a amenințat că se sinucide

Petru și Răzvan s-au întâlnit în cele din urmă și au purtat o discuție. „Poate să moară dacă află, înțelegi? M-a amenințat că se sinucide dacă mă despart de ea”, i-a spus Petru vărului său, însă acesta a insistat că nu își dorește să o mintă pe Alice pentru că are sentimente puternice pentru ea.

În scurt timp a intervenit și Otilia, iar după plecarea lui Răzvan, ea și Petru au rămas să găsească o soluție. „Auzi, dacă Robi n-a fost bolnav. O cred în stare”, i-a spus el Otiliei despre Alice. Situația a devenit și mai tensionată, după ce Lia a venit să îi reproșeze Otiliei că a încercat să îi mituiască pe Maria și Marcel. Lui Petru nu i-a venit să creadă cele auzite. „Nu pleacă nimeni!”, a strigat Petru.

Lia - Soția soțului meu, episodul 30. Lia refuză ca unchiul și mătușa ei să plece din casă

După ce au pus în balanță oferta Otiliei, Maria și Marcel i-au spus că au decis să accepte să plece. Aceasta le-a promis că le va oferi și o pensie pentru a se putea întreține. „Petru a zis că vrea să rămâneți. Nu plecați din cauza mea! De Otilia mă ocup eu”, le-a spus Lia.

Rică și El Capitan l-au anunțat pe Petru cu privire la traficul de droguri făcut de clanul Rocca, având și o înregistrare care i-ar putea da de gol. „Trebuie să îi oprim, să mergem la poliție”, i-a spus Petru lui Pavel.

Lia - Soția soțului meu, episodul 30. Alice a citit tot jurnalul Liei. Cum a amenințat-o pe Lia

După ce Otilia a amenințat-o pe Gabi că i-ar putea spune oricând lui Pavel că a falsificat rezultatele analizelor, aceasta a venit rapid cu o soluție. Gabi i-a oferit lui Alice jurnalul găsit în camera Liei și a Danei și a sfătuit-o să îl citească. Lia și-a găsit jurnalul rupt, cu paginile împrăștiate în întreaga curte.

„Știu că Petru mă înșeală cu tine. Doamne, cât o să plătești pentru asta!”, i-a spus Alice Liei, în timp ce i-a aruncat în față alte pagini rupte din jurnal.

Lia - Soția soțului meu, episodul 30. Giani Rocca a ieșit din închisoare și i-a făcut o vizită lui Petru

De parcă problemele lipseau, spre finalul episodului, Giani Rocca a ieșit din închisoare și i-a făcut o vizită neașteptată lui Petru la circuit. „Îmi ești dator. Și o să plătești pentru tot!”, i-a spus el lui Petru.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x