Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, episoadele 37 și 38 din 18 mai. Alice a amenințat-o pe Lia cu pistolul și a răpit-o! Unde a dus-o

În episoadele 37 și 38 din Lia - Soția soțului meu, povestea ia o turnură neașteptată, Alice demonstrând încă o dată până unde poate ajunge obsesia ei pentru Petru. Informații tulburătoare ies la iveală, iar situația se complică cu fiecare clipă. Cum a ajuns Alice să fie la un pas de a o împușca pe Lia.

colaj foto lia Galerie
Lia - Soția soțului meu, episoadele 37 și 38 din 18 mai. Alice a amenințat-o pe Lia cu pistolul și a răpit-o | Antena 1

După ce planul Otiliei de a scăpa de sarcina Liei a fost pus în aplicare, episodul 37 începe cu momentul în care aceasta este dusă de urgență la spital, sub privirile îngrijorate ale lui Petru.

Întreaga familie a Danei se află în aceeași situație, după ce cu toții au băut din ceaiul în care a fost pus lichidul obținut de Gabi pentru a scăpa de bebeluș.

„I-a găsit Petru pe jos pe toți!”, i-a spus Otilia lui Pavel, fără să își dea seama de gravitatea faptelor sale.

„Poate i-a otrăvit cineva..”, a răspuns el, aflând că Dana e bine și a fost singura care nu a băut din ceai.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, episoadele 35 și 36 din 11 mai. Otilia a plănuit să scape de sarcina Liei. Petru a găsit-o inconștientă

Lia - Soția soțului meu, episodul 37. Lia i-a dezvăluit lui Petru că nu este însărcinată

Otilia și-a dat rapid seama că ea și Gabi sunt vinovate, întrebând ce era în „licoarea” pe care au folosit-o. „A zis că e un amestec de plante și că doar se pierde o sarcină”, a răspuns Gabi când a fost luată la întrebări de către Otilia. Alice a fost singura neafectată de incident, ceea ce i-a dat din nou de gândit Otiliei.

La spital, fără să mai aibă răbdare, Petru a intrat în salonul Liei, care din fericire s-a trezit. Acesta a simțit nevoia să o întrebe de ce nu i-a spus că este însărcinată.

Lia a clarificat întreaga încurcătură. „Nu mai înțeleg nimic. Ce aveți toți? Nu sunt însărcinată”, i-a răspuns Lia, iar el a părut dezamăgit, spunându-i că și-ar fi dorit un copil.

Lia - Soția soțului meu, episodul 37. Lia și familia ei și-au revenit și au ajuns acasă

Și familia Danei și-a revenit rapid. În scurt timp, medicii le-au dezvăluit că au ingerat un agent toxic și le-a fost prescris un tratament, însă au fost externați cu toții.

Petru nu s-a dezlipit de holurile spitalului, spre nemulțumirea lui Alice, i-ar în ziua externării i-a spus Liei că este gata să o ducă „acasă”.

La vilă, Răzvan a aflat despre incident și le-a bănuit imediat pe Alice și Otilia. În casa familiei Pescaru, Dana și Marcel și-au amintit ce au aflat înainte să cadă într-un somn profund: Dana e însărcinată! Aceasta a încercat să îi dezvăluie și lui Pavel vestea, însă a fost întreruptă de către Gabi.

Ajunsă acasă, Lia a devenit la rândul său bănuitoare, iar Petru din ce în ce mai protectiv. „Crezi că a încercat cineva să ne facă rău?”, l-a întrebat ea pe Petru.

Lia - Soția soțului meu, episodul 37. Nela i-a dezvăluit Otiliei că Alice a fost în spatele otrăvirii

Situația a luat o turnură neașteptată, după ce Nela i-a dezvăluit Otiliei că de fapt ea i-a otrăvit pe toți, la îndemnul lui Alice. Se pare că nu licoarea lui Gabi a fost de vină, de fapt. Otilia s-a oferit să îi dea bani Nelei pentru a-i cumpăra tăcerea.

În plan secundar, Giani încearcă să îi atragă de partea sa pe El Capitan și Mike și să îl ruineze pe Petru. Pentru a distruge dovezile legate de transporturile lor de droguri, Tavi i-a amenințat pe Tică și Rică, astfel că acesta din urmă a șters înregistrarea incriminatorie pe care o avea.

Lia - Soția soțului meu, episodul 37. Medicii l-au sfătuit pe Petru să anunțe poliția. Ce a ieșit în urma analizelor

După ce au fost gata analizele de la laborator, medicul care s-a ocupat de Lia și de familia ei l-a informat pe Petru că ar trebui să alerteze poliția, spunându-i că s-a folosit o substanță de desfundat țevile, care nu putea ajunge din întâmplare în mâncare.

Otilia a confruntat-o pe Alice, dezvăluindu-i totodată și că Lia nu era, de fapt, însărcinată. „Tu i-ai otrăvit. Tu chiar ești capabilă să…”, a început Otilia, însă Petru a intervenit de nicăieri. „Tu ai încercat să o omori pe Lia?”

Lia - Soția soțului meu, episodul 37. Lia, avertizată că cineva încearcă să o omoare

Emma a vizitat-o pe Lia pentru a-i cere numărul fotografului care l-a adus acasă pe Robi, cu care se pare că a avut o conexiune la cină. Bănuiește oare ceva?

În timp ce acestea vorbeau, Lia a observat o siluetă în fața geamului, iar când a verificat, a dat de un bilet pe care scria simplu: „Ai grijă, a încercat să te omoare!”

Episodul 38

Pavel l-a convins pe Petru să îi mai dea o șansă Mirei, având în vedere planul său de a fura bani din firmă.

Lia - Soția soțului meu, episodul 38. Alice a intrat în posesia pistolului lui Petru

La vilă, Poliția a venit să investigheze casa, în dosarul de crimă în care este anchetat Petru. Gabi s-a gândit că oamenii legii ar fi venit, de fapt, pentru Alice. Otilia s-a panicat la rândul său și a ascuns un pistol. „E al lui Petru, m-am gândit că nu e bine să îl vadă poliția”, a spus ea. Alice s-a oferit să îl preia ea.

Între timp, Petru l-a rugat pe prietenul său din poliție să se ocupe de cazul Liei, după ce aceasta a primit bilețelul suspect.

Otilia și Alice au bănuit că Nela i-ar fi lăsat biletul Liei, după ce Petru le-a avertizat din nou ca va încerca să afle dacă ele au o implicare în toată situația cu otrăvirea. „Dacă află Petru că eu am fost…mă părăsește de tot. Dar eu nu o să pierd. Uită-te bine la mine!”, i-a spus Alice mamei ei.

Lia - Soția soțului meu, episodul 38. Emma crede că fotograful este tatăl ei!

Emma a insistat să se întâlnească cu fotograful, care s-a prezentat ca fiind domnul Nae. Ajutată de Sorin, ea s-a gândit să îi ofere câteva haine pe care Petru și Pavel nu le mai poartă. Deși inițial a refuzat, Nae a acceptat atunci când a aflat cui aparțin hainele.

Când a ajuns acasă, Emma a rugat-o pe Otilia să îi povestească despre părinții săi. Ulterior, ea a găsit o poză cu tatăl ei din tinerețe și a pus rapid totul cap la cap. „Cu cine seamănă? Cu Nae! Nae vine de la Niculae”, i-a spus Emma lui Sorin.

Lia - Soția soțului meu, episodul 38. Alice a intrat în casa Liei și a amenințat-o cu pistolul

Acasă la Lia și la Petru, cei doi au purtat o discuție despre cariera ei, după ce Elena de la agenție a încercat să o convingă să semneze contractul prin care să o poată reprezenta. Petru a încurajat-o pe Lia să accepte. În scurt timp, cei doi au ajuns într-un moment intim…iar la geam pândea Alice!

Petru a fost nevoit să plece în scurt timp, pentru a-i fi alături și lui Robi. „Uneori mă simt ca și cum aș fi cealaltă femeie…”, i-a spus Lia.

„Tu ești singura mea femeie”, i-a replicat Petru, după care și-a luat rămas bun.

Scena a devenit însă tensionată, după ce Alice a pășit în cadru, auzind discuția dintre ei. Petru nu mai era însă de față. „Ți-am zis să stai departe de soțul meu”, a spus Alice.

„Dispari din casa mea! Nu e soțul tău”, i-a strigat Lia, moment în care Alice a scos pistolul din geantă și l-a îndreptat către ea!

„Știu că ai încercat să mă omori! Știu că m-ai otrăvit. Apasă!”, i-a strigat Lia, arătându-i bilețelul în care a fost avertizată. Alice a recunoscut scrisul, care era al lui Răzvan. În tot acest timp, Alice avea pistolul îndreptat către capul Liei.

La circuit, Mira i-a lăsat o scrisoare lui Petru prin care l-a avertizat de planul lui Pavel și Andi de a-l fura. Toni a intrat în birou și citit-o însă, arătându-i apoi și lui Andi. În scurt timp a aflat și Gabi, de la Moni. „Furi bani pentru amantă?”, l-a întrebat Gabi pe Pavel.

Lia - Soția soțului meu, episodul 38. Răzvan l-a avertizat pe Petru că Alice ar putea face o prostie

Răzvan a sunat-o pe Lia și, când a văzut că nu răspunde, și-a dat seama că ar putea fi în pericol, astfel că l-a anunțat pe Petru. „Alice avea un pistol în geantă. Alice știe unde stă Lia”, i-a spus el, iar Petru a pornit degrabă înapoi.

Acasă la El Capitan, pentru a-i ajuta împotriva lui Giani, Mike i-a cerut ajutorul fiicei acestuia, Carla, care și-a făcut apariția pentru prima oară. Spre finalul episodului, Mira a fost răpită de către clanul Rocca.

Lia - Soția soțului meu, episodul 38. Gabi a aflat că Dana e însărcinată cu Pavel

După o discuție emoționantă cu Maria, Dana a încercat să îi spună adevărul lui Pavel despre sarcină, însă a fost întreruptă de Gabi de fiecare dată. În cele din urmă, după ce Gabi a acuzat-o că „umblă” din nou după soțul ei, Marcel s-a enervat și i-a spus lui Gabi totul: „Nu-ți permit să vorbești așa! E gravidă cu Pavel”

Lia - Soția soțului meu, episodul 38. Alice a răpit-o pe Lia!

În momentul în care Petru a ajuns acasă la Lia, ea și Alice nu mai erau acolo deja. Sub amenințarea pistolului, Alice a răpit-o pe Lia, iar cele două se îndreptau către o locație neștiută încă! „Taci și condu”, i-a spus Alice Liei.

Mara Oprea revine la Antena 1 cu un personaj-cheie în Lia – Soţia soţului meu: „O ipostază cu totul diferită”... Lider. Peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit aseară serialul „Lia – Soţia soţului meu” de la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x