Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, episoadele 43 si 44. Alice l-a „vândut” pe Petru clanului Rocca! Cum a reușit acesta să iasă din arest

În episoadele 43 si 44 din Lia - Soția soțului meu, răzbunarea își găsește mijloacele perfecte pentru a încurca și mai tare firul narativ al poveștii. Alice ia câteva decizii care fac ca situația să ia o turnură neașteptată. Iată ce s-a întâmplat!

colaj foto lia Galerie
Lia - Soția soțului meu, episoadele 43 si 44. Noi detalii surprinzătoare au ieșit la iveală | Antena 1

În primele secvențe ale episodului 34, telespectatorii află că Petru a scăpat doar cu câteva zgârieturi în urma exploziei în care a murit inspectorul Florea. S-a trezit în brațele Liei, care era extrem de îngrijorată. „Am crezut că te pierd…”, i-a spus ea. „Ți-am promis că mă întorc mereu la tine, nu?”, i-a răspuns el.

Lia - Soția soțului meu, episodul 43.Tatăl lui Petru l-a salvat pe acesta după explozie

Petru a rememorat scena și și-a adus că minte că în acea seară cineva l-a salvat, explozia lăsându-l inconștient chiar lângă flăcări.

„O să ți se pară ciudat..Dar cred că era fotograful”, i-a povestit el Liei, care știa deja că Nae e tatăl lui. „Petru, trebuie să îți spun ceva…”, a început Lia.

Momentul a fost însă întrerupt de Alice, care a înnoptat acasă la ei. Aceasta nu pare să renunțe la Petru nici măcar atunci când îi este clar că el se află într-o altă relație. „N-am putut să o fac să plece, a dormit pe canapea..”, a mai spus Lia.

Lia - Soția soțului meu, episodul 43. Alice a dormit în casa Liei și a lui Petru

Situația a devenit rapid ciudată, după ce Alice a pregătit și micul dejun, pe a-l servi toți trei împreună.

Petru a sfătuit-o însă că ar fi cel mai bine să se întoarcă la spital, încercând să clarifice situația. „Ce vă uitați așa la mine?”, a continuat Alice, atunci când situația a devenit și mai stânjenitoare.

Petru și-a dat rapid seama că Alice nu și-a pierdut din nou memoria. „Te-ai prefăcut la spital..”, i-a spus el. El și Lia au încercat să discute cu Alice, care refuză să accepte realitatea în continuare.

În vilă, după dispariția lui Alice, Otilia i-a recunoscut lui Andi ce părere are despre întreaga situație. „E nebună. Ajung să cred că e nebună. Nu mă mai înțeleg cu ea”, a spus ea despre Alice, îngrijorată, după ce aceasta a fugit din spital.

În afacerile clanului Rocca, Mira este bănuită de către Tavi că a ajutat-o pe Carla să îl elibereze pe Petru.

Lia - Soția soțului meu, episodul 43. Pavel își dorește ca Dana să facă testul de paternitate

La masa în familie, Pavel i-a recunoscut lui Gabi că își dorește să îi ceară Danei testul de paternitate. „Casă de nebuni!”, a concluzionat Otilia.

Pavel a vizitat-o pe Dana pentru a-i comunica dorința lui, însă aceasta nu a reacționat prea bine atunci când i s-a pus la îndoială credibilitatea. Spre amuzamentul lui Gabi care a urmărit întreaga scenă ascunsă după un colț de casă, la final, Danei i s-a făcut rău și a vomitat peste Pavel.

Gabi a încercat să o intimideze pe Lia, însă în scurt timp replica ei s-a întors împotriva sa. „Alice și Petru au un copil împreună, asta îi va lega toată viața”, a spus Gabi.

„Și Pavel și Dana vor avea un copil împreună”, a continuat Lia.

Lia - Soția soțului meu, episodul 43. Petru plănuiește să îl oprească pe Gianni Rocca

Andi i-a cerut, pe un ton amenințător, ajutorul lui Răzvan în situația cu Alice. „Are nevoie de timp să proceseze tot ce i s-a întâmplat”, a răspuns Răzvan. Între timp, Petru și Lia au adus-o pe Alice acasă. „Trebuie să îl opresc pe Rocca, am nevoie să stau puțin singur”, i-a spus Petru Liei.

Petru l-a pus și Pavel la curent cu cele întâmplate. „Rocca la omorât pe Florea din cauza mea, pentru că m-a ajutat”, a spus el, simțindu-se vinovat. Petru i-a povestit fratelui său și cine l-a salvat, iar Pavel și-a dat rapid seama că este vorba despre tatăl lor.

Lia - Soția soțului meu, episodul 43. Alice implorat-o pe Lia să se despartă de Petru

Otilia a încercat să vorbească cu Alice, însă aceasta pare de neînduplecat. „Cum ați putut să îmi ascundeți faptul că Lia și Petru sunt căsătoriți?”, a întrebat ea.

Ca ultimă soluție, Alice s-a gândit să o convingă pe Lia să renunțe la Petru de bunăvoie. „Te implor. Pleacă și lasă-ne. Nu distruge o familie”, i-a spus ea.

„Nu pot, îl iubesc pe Petru”, i-a răspuns Lia. Alice i-a explicat că nu va renunța niciodată.

Prinsă în încurcătură, El Capitan s-a oferit să facă transportul în locul fiului său, cu condiția ca cei apropiați să fie lăsați în pace de clanul Rocca.

La vilă, Alice o învinuiește în continuare pe Otilia pentru că i-a ascuns adevărul. O nouă informație pe care i-a dezvăluit-o mama ei a înverșunat-o însă și mai tare împotriva Liei. „Lucrurile nu rămân așa. Dacă aflu că îmi ascunzi ceva…”, a spus Alice, care încă nu a aflat că Otilia a fost cea care a semnat actele de divorț dintre ea și Petru.

Emma a vorbit din nou cu Pavel despre tatăl lor, spunându-i fratelui său mai mare că și Petru ar trebui să știe adevărul.

Lia - Soția soțului meu, episodul 43. Petru s-a mutat definitiv cu Lia

Lia i-a mărturisit și lui Petru că simte că Alice nu va renunța niciodată, obsesia și orgoliul său fiind prea mari. Petru a decis să se mute definitiv cu Lia. „Deci, ai de gând să ne abandonezi”, i-a spus Otilia. „Petru, dacă Alice află că eu am semnat hârtiile de divorț…nu o să mă ierte niciodată”, a continuat ea. Petru i-a promis că va păstra secretul.

În stilul caracteristic, Gabi i-a dezvăluit Otiliei că Nae, tatăl fraților Vornicu, tot apare prin preajma vilei. „Eu mor cu zile Gabi, dacă mai apare și ăsta”, a răspuns Otilia.

Lia - Soția soțului meu, episodul 43. Alice l-a băgat pe Petru la închisoare

Presentimentul rău al Liei s-a adeverit, iar Alice a pus la cale un nou plan pentru a-i ține departe pe Lia și Petru unul de celălalt.

În scurt timp, o mașină de poliție a ajuns la vilă, iar Petru a fost arestat. La secție, Petru s-a întâlnit cu Mira și Gianni, care tocmai își dăduse declarația în cazul morții lui Bobiță. „Pe mine m-au lăsat liber, iar Mira e avocata mea”, i-a spus Gianni lui Petru.

„O să îți pară rău”, i-a răspuns el.

Se pare că Alice și-a schimbat mărturia, iar Petru nu mai are astfel alibi pentru seara în care a fost ucis Bobiță. „Dacă Petru nu e al meu, nu va fi nici al tău”, i-a replicat Alice Liei.

Episodul 44

În arest, oamenii legii i-au propus lui Petru să îi facă un nou flagrant lui Gianni Rocca, în schimbul libertății sale. Lia a încercat să îl convingă să se răzgândească, însă Petru i-a spus că ar face orice pentru a fi cu ea.

La vilă, s-au iscat din nou tensiuni după ce s-a aflat fapta lui Alice. „L-ai băgat în închisoare pe tatăl copilului tău!”, i-a strigat Emma. Până și Otilia s-a răstit i-a ea și i-a spus răspicat să înceteze și să accepte situația.

Otilia a vorbit apoi cu Pavel, aflând că s-a întâlnit cu Nae, însă acesta a asigurat-o că nu îl va lăsa se apropie de ei.

Lia - Soția soțului meu, episodul 44. Petru a fost eliberat din arest în schimbul unui favor

Între timp, Petru a fost eliberat din închisoare. „Alice poate să facă orice. Pe noi nu o să ne despartă nimeni și nimic”, i-a spus el Liei.

Acasă, Otilia l-a luat la întrebări pe Sorin despre cum a reușit Emma să îl găsească pe Nae. „Dă de el! Vreau să îl văd”, i-a spus Otilia lui Sorin. Acesta l-a găsit și a încercat să îl convingă să se întoarcă la vilă.

Lia - Soția soțului meu, episodul 44. Dana se va muta împreună cu Lia

Dana și-a făcut curaj și le-a spus părinților săi că are de gând să se mute cu Lia, pentru a nu mai locui în același loc cu Pavel. Maria și Marcel s-au supărat pe Lia pentru că le-au „luat-o” pe Dana.

La vilă, Petru și Lia și-au dorit să vorbească cu Robi și să îi spună că sunt căsătoriți. Alice i-a văzut intrând în casă și a început să arunce „săgeți” către cei doi. „Eu vreau doar cu tine și cu mami!”, a reacționat Robi, atunci când Petru a încercat să îi spună, astfel că nu a mai continuat.

Lia - Soția soțului meu, episodul 44. Petru a surprins pe toată lumea cu gestul făcut pentru Alice

Familia lui Petru a încercat, de asemenea, să îl convingă să nu facă flagrantul pentru Gianni Rocca. „E periculos..”, i-a spus Otilia.

Petru i-a anunțat că a luat deja decizia, spunându-le și de mutare. „Eu o să stau cu Lia în altă parte, iar casa va rămâne pe numele lui Alice”, a spus el. Aceasta nu s-a lăsat însă prea impresionată de gestul făcut.

„Chiar dacă nu suntem căsătoriți, o să vorbim, tu ești mama lui Robi..”, a încercat Petru să o consoleze.

„Ai divorțat de mine cât eram în comă. Nu o să te iert niciodată pentru asta!”, s-a răstit Alice.

În cele din urmă, Petru și Lia s-au întors la casa lor, acolo unde au avut parte de un moment romantic și…interesant. Lia l-a inclus și pe Petru în coregrafia sa pentru proiectul la care lucrează, iar cei doi au dansat împreună, în sufragerie.

Lia - Soția soțului meu, episodul 44. Va face Dana testul de paternitate?

Acasă, Maria și Marcel au încercat să o convingă pe Dana să facă testul de paternitate, pentru a-i demonstra lui Pavel că este copilul lui. Aceasta a explicat că se va mai gândi.

Lia - Soția soțului meu, episodul 44. Întâlnire de gradul 0 între Nae și Otilia. Ce a ieșit la iveală

Spre finalul episodului, Nae a acceptat să vină la vilă, întâlnindu-se cu Otilia. „De când ne urmărești? Nu pot să cred că au lăsat un criminal în libertate”, a exclamat ea.

„Trebuie să îți explic.. te rog. Aștept clipa asta de 20 de ani. Trebuie să îți spun ce s-a întâmplat în seara aia”, a replicat el, spunându-i că moartea soției lui a fost un accident.

Se pare însă că povestea ascundea mai multe detalii complet surprinzătoare. Otilia și Nae au avut o aventură, iar Emilia aflase!

Robi a aflat în timp ce asculta pe la uși că părinții săi au divorțat, iar Petru s-a căsătorit cu Lia. Informația l-a șocat.

Lia - Soția soțului meu, episodul 44. Alice l-a „vândut” pe Petru clanului Rocca

Văzând că nimic nu a dat roade, Alice a apelat la un plan periculos, iar spre finalul episodului, a făcut o vizită clanului Rocca. Oare ce pune la cale?

„Am o informație pentru Gianni. Petru vrea să îl bage în pușcărie!”, i-a spus Alice lui Tavi.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x