Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 7 și 8, sezonul 2, din 14 septembrie 2023. Lia vrea să afle adevărul despre Gianni

În episioadele 7 și 8 din Lia - Soția soțului meu, Lia caută să afle cine este cu adevărat Gianni, cel care s-a dovedit a fi tatăl ei biologic. Cele două episoade stau sub sceptrul familiei și al legăturilor de sânge. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

colaj Lia - Soția soțului meu, Lia și Petru sărutându-se, Dana o consolează pe Lia și Petru întins pe jos după ce a fost împușcat Galerie
Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 7 și 8, sezonul 2, din 14 septembrie 2023. Cele două episoade stau sub sceptrul familiei și al legăturilor de sânge | Antena1

Episodul 7, „Cine sunt?”, stă sub semnul familiei, al identității și legăturilor de sânge indestructibile.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 7 din 14 septembrie. Lia ajunge acasă după transplant

Acest episod începe cu întrebarea retorică a Liei despre cum să fii fericită când porți în tine sângele cuiva pe care îl urăști. Lia se frământă la gândul că este fiica unui criminal. Mai mult decât atât, este fiica dușmanului de moarte al soțului său.

Petru nu știe adevărul și e încântat că medicul i-a spus Liei că e din ce în ce mai bine.

Ajung acasă unde e plin de flori, iar Maria o întâmpină călduros pe Lia, spunându-i: „Nu suntem noi familia ta?” însă Lia se întristează, știind că nu este tocmai adevărat.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 7 din 14 septembrie. Alice urmează exemplul mamei sale

Otilia crede că Alice ar trebui să-și găsească o altă ocupație, însă ea vrea să-l facă pe Robi să îl urască pe Petru. Alice vrea să ia exemplul Otiliei, să gestioneze situația cu Robi și Petru la fel cum Otilia a procedat cu Eugen.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 5 și 6, sezonul 2, din 7 septembrie 2023. Lia află cine este donatorul și ce îi leagă

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 7 din 14 septembrie. Lia se deschide în fața Danei

Lia și Dana vorbesc despre cum se simte tânăra după operație și, mai ales, după ce a aflat cine este familia ei cu adevărat. Dana îi promite că o să încerce să afle mai multe lucruri de la Maria.

Liei îi este teamă să își cunoască tatăl, deoarece realizează că acesta este cel mai mare dușman al soțului său. De asemenea, nu știe cum să îi spună adevărul lui Petru. Iar când încearcă, el o întrerupe aducându-i carnețelul. Petru crede că își poate termina romanul până se recuperează, acum că a primit o a doua șansă la viață.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 7 din 14 septembrie. Gabi înrăutățește lucrurile

Gabi și Otilia vorbesc despre comportamentul schimbat al lui Andi. Li se pare suspect. Ema ajunge acasă și le spune că Lia s-a întors de la spital. Încă nu poate trece peste ce a făcut Otilia, astfel că nu vrea să discute cu ea.

Gabi îi dă de înțeles Emei că Nae a profitat de Otilia în acea seară. Otilia nu se consideră vinovată de moartea mamei Emei. Gabi consideră că Otilia ascunde, de fapt, un secret și mai adânc legat de trecutul cu Nae.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 7 din 14 septembrie. Alice îl instigă pe Robi împotriva lui Petru

Alice îl întreabă pe Robi dacă știe ce este un divorț și îi spune că oamenii divorțează pentru că nu se mai iubesc. De asemenea, adaugă faptul că Petru nu o mai iubește pe ea și de aceea s-a căsătorit cu Lia, care vrea ca ea să fie noua mamă a lui Robi. Alice îi spune copilului că Petru i-a uitat pe amândoi.

Citește și: Ce a transmis Ștefan Floroaica la finalul primului sezon al serialului. Cum arătau protagoniștii în ziua în care au luat castingul

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 7 din 14 septembrie. Legături periculoase

Gianni îl ia la întrebări pe Laur cu privire la Tavi. Mira îi surprinde când Gianni îl amenință cu pistolul pe Laur. Gianni îi spune să o urmărească pe Carla, să vadă cu cine se întâlnește și unde se duce.

Mira încearcă să afle mai multe despre situația Carlei. Gianni o bănuiește pe fiica lui că i-a dat drumul lui Andi. Dar o suspectează și pe avocată, care se apără stângaci.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 7 din 14 septembrie. Alice îl duce pe Robi acasă la Lia și Petru

Lia îl întreabă pe Petru dacă a mai aflat cea despre donator, dar el nu a mai investigat, deaorece este doar recunoscător că i-a salvat viața. Tânăra vrea să-i spună adevărul, însă este întreruptă de Alice, care dă buzna împreună cu Robi, dorind să-i arate că Petru i-a părăsit pentru Lia.

Robi îi spune Liei că ar fi fost mai bine dacă ar fi murit. De asemenea, cel mic îl respinge pe Petru, iar Alice este satisfăcută de ceea ce se întâmplă.

Petru încearcă să-l facă pe Robi să înțeleagă că divorțul dintre el și Alice nu înseamnă că nu-l mai iubește.

„Mergi și ai grijă de infirma ta”, îl sfătuiește Alice.

Petru îi spune Liei de proces, iar aceasta îl îndeamnă să nu lase lucrurile așa și să lupte pentru Robi.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 7 din 14 septembrie. Ema încearcă să-l cunoască mai bine pe tatăl său

Ema încearcă să îl convingă pe Nae să vină acasă pentru a lămuri lucrurile cu Otilia, spunându-i că aceasta încearcă să-i facă pe toți să creadă că a fost forțată de Nae în acea seară.

„Mi-am dorit prea mult un tată ca acum să te urăsc”, îi mărturisește Ema lui Nae, însă nu este sigură că Pavel și Petru o să-l ierte vreodată. Ea îl asigură că vrea să îl cunoască cu adevărat.

Citește și: Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel sunt protagoniștii “Bravo, tată!”, un nou serial de la Antena 1

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 7 din 14 septembrie. Alice îl forțează pe Petru să ia o decizie

Otilia îi cere explicații lui Alice, deoarece Robi plânge neconsolat. Petru îi spune ce s-a întâmplat. În cele din urmă, Petru îi cere iertare lu Alice și o roagă să îl lase deoparte pe Robi în toată povestea, însă ea nu acceptă că l-a pierdut. Alice își vrea familia înapoi.

Petru ar vrea custodie comună și își dorește ca Alice să nu-l mai întoarcă pe Robi împotriva lui.

„Renunți la Lia, ai copilul. Nu renunți, l-ai pierdut”, îi strică Alice.

„Dacă război vrei, război primești”, îi răspunde Petru.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 7 din 14 septembrie. Nadia află că Laur lucrează pentru Gianni

Mira îi spune Nadiei de planurile lui Gianni și că este implicat și Laur.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 7 din 14 septembrie. Lia și Carla discută despre posibilitatea de a-i spune adevărul lui Petru

Lia și Carla discută despre faptul că Petru trebuie să afle adevărul, în ciuda faptului că este sigură că Petru o să se despartă de ea după ce află adevărul.

Carla nu vrea ca Gianni să afle, deoarece familia înseamnă totul pentru el și ar vrea să o introducă în a lor, ceea ce i-ar dăuna Liei. „Odată ce o să-i spui lui Petru cine ești, nu o să mai poți să iei asta înapoi”, conchide Carla.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 7 din 14 septembrie. Maria îi cere ajutorul Emei

Maria o roagă pe Ema să discut cu Sorin. Aceasta este îngrijorată că ar putea avea o relație cu șefa Liei. Ulterior, Sorin le dezvăluie că Elena este șefa lui. Aceasta l-a angajat la ea la firmă.

Citește și: Serialul State Secrets este disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Descoperă povestea care te va captiva din prima secundă

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 7 din 14 septembrie. Rinichiul este dovada care-i va distruge căsnicia

Lia are o criză din cauza faptului că rinichiul primit de la Carla o să fie motivul pentru care Petru o să o urască. Totodată, ea se urăște din cauza lui, pentru că reprezintă certitudinea că ea e fiica unui mafiot. Dana îi spune că e fiica lui Ioan Călin și asta e tot ceea ce contează.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 7 din 14 septembrie. Otilia și Nae fac pace

Nae vrea să știe ce le-a spus copiilor. Otilia îi spune că nu le-a zis nimic. „Și așa sunt criminal, de ce-mi faci asta?” se tânguiește el, care ar vrea să fie acceptat de copii, își dorește să fie din nou tatăl lor, dar crede că nu are nicio șansă dacă ei o să creadă că a violat-o pe Otilia.

Otilia îi promite că vor vorbi pentru ultima oară despre ce s-a întâmplat între ei. O va face pentru Ema. Dar ține să sublinieze că îl va omorî dacă vreodată îi va mai face să sufere pe cei trei copii.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 7 din 14 septembrie. „Îmi urăsc familia”

Petru și Lia vorbesc despre ce s-a întâmplat cu Robi. Lia vrea ca Petru să se ducă acolo și să-l ajute pe Robi să înțeleagă situația.

„Efectiv îmi ursăc familia”, îi spune Petru Liei.

„Din păcate nu ne alegem familia”, îi răspunde Lia. „Te ai gândit că poate dragostea asta nu trebuia să existe?” continuă ea, însă Petru o asigură că dragostea dintre ei este tot ce i-a mai rămas.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 7 din 14 septembrie. Alice încearcă să îl atragă pe Răzvan de partea ei

Alice și Răzvan vorbesc despre Robert și că trebuie să îl ducă la psiholog din cauza pornirilor violente ale copilului. Ea consideră că cel mic are probleme mari, iar Răzvan trebuie să declare asta la proces, ajutând-o satfel să câștige cazul.

Episodul 7 se încheie cu scena în care Nadia îi anunță pe Petru și Lia că Laur este implicat în afacerile lui Gianni.

„Ce poți să faci atunci când cineva care ar trebui să te protejeze îți vrea răul? Când propriul tău tată îți semnează sentința la moarte...”

Citește și: Ana Bodea, imagini senzuale în costum de baie, la piscină. Cum s-a lăsat fotografiată în vacanță: „Mai frumoasă decât Barbie”

În episodul 8, „Alt destin...”, Lia caută momentul ideal pentru a-i spune adevărul lui Petru și este gata să-l contrunte pe Gianni. De asemenea, Laur îl împușcă pe Petru.

„Dacă nu-ți place minciuna, dar ești nevoit să minți, ce fel de om ești?”

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 8 din 14 septembrie. Petru este suspcios cu privire la comportamentul Liei

Petru nu știe ce se întâmplă cu Lia, consideră că nu o recunoaște, simte că este ceva în neregulă. Dana îl încredințează că Lia are nevoie doar de timp.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 8 din 14 septembrie. Gianni îi cere socoteală Carlei

Gianni vrea să afle ce este între Carla și Lia. Mira intervine și îi spune că ea a trimis-o pentru a afla niște informații care să-i pună în gardă.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 8 din 14 septembrie. Lia nu găsește o soluție pentru a nu-și mai minți soțul

Lia îi spune Danei ce a aflat despre Laur. Dana o întreabă dacă este curioasă să afle mai multe lucruri despre tatăl ei, însă tânăra nu vrea să-și pună în pericol relația cu Petru din cauza lui Gianni.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 8 din 14 septembrie. Ema o acceptă cu greu pe Otilia

Ema i se destăinuie lui Sorin că nu mai poate sta în aceeași casă cu Otilia. Sorin nu vrea să o știe departe. Otilia încearcă să vorbească cu Ema, iar Sorin o convinge să o asculte.

Otilia îi aduce aminte de momentele fericite petrecute împreună. „Pentru că eu te-am crescut, sunt singura mamă pe care o cunoști (...) Toate astea nu s-ar fi întâmplat dacă noi nu ne iubeam sincer”, încearcă Otilia să o îmbuneze pe Ema.

Ulterior, după o discuție cu Nae, care îi povestește de întâlnirea dintre el și Otilia când a ieșit de la pușcărie, Ema îi cere iertare Otiliei pentru cum a reacționat, iar Alice asistă de departe la scena dintre cele două.

Citește și: Lasă-mă, îmi place! Camera 609, distribuție completă. Cine sunt actorii care dau viață personajelor serialului

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 8 din 14 septembrie. Temerile lui Petru

Petru nu vrea să o lase pe Lia să iasă singură, acum că sunt siguri că Laur lucrează pentru Gianni. El o asigură pe Lia că oricând va avea nevoie să vorbească, o așteaptă. Tânăra se duce în parc, unde se întâlnește din întâmplare cu Ema și Nae. Bărbatul le lasă să discute. Îi sună telefonul Liei, iar aceasta îi mărturisește Emei că se simte verificată la fiecare pas de Petru.

Lia ar vrea să știe dacă Ema își poate ierta tatăl după ceea ce a făcut. Ema mărturisește că vrea și are nevoie să-și cunoască tatăl pentru a afla mai multe despre ea.

„Și dacă semeni cu el? Ai vrea să știi asta?” o întreabă Lia sceptică.

Ema consideră că așa poate învăța din greșelile tatălui său. „Nu mă pot opune destinului”, conchide ea.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 8 din 14 septembrie. Pavel și Gabi o vizitează pe Dana

Pavel și Gabi se duc la Dana să îi spună că doresc să se înțeleagă de dragul copilului. Pavel profită că este acolo și îi spune lui Petru planurile de a vinde circuitul, din cauză că nu au sponsori.

„Cu toate problemele astea nu ai timp să te ocupi de o afacere care nu merge”, îi spune Pavel, care crede că Petru va avea mai mult timp pentru Lia dacă ar vinde circuitul.

Ulterior, Marcel îi dezvăluie Danei faptul că Gabi și Pavel vor să-i fure copilul. Aceasta pleacă furioasă să o confrunte pe Gabi. Între cele două intervine Pavel, care îi cere socoteală Gabrielei pentru ceea ce i-a spus lui Marcel. Gabi nu crede că Pavel are vreun motiv pentru a se împotrivi planului ei.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 8 din 14 septembrie. Paralele parentale

Otilia află că Alice l-a trimis pe Robi într-o tabără de dezvoltare personală, pentru a-și rezolva problemele emoționale. Otilia nu este de acord cu ceea ce face Alice doar pentru a câștiga procesul. Consideră că fiica ei își bate joc de Robi. Deși Alice îl compară pe Petru cu Eugen, Otilia îi spune că cei doi sunt foarte diferiți.

Ulterior, Petru află de la Alice că Robi este în tabără. Aceasta îl amenință că nu îl va mai vedea pe copil niciodată până nu va hotărî un judecător asta. Petru vrea să știe dacă Otilia a fost de acord cu planurile fiicei sale. Alice consideră că Otilia este de partea lui Petru, chiar dacă nu este copilul ei.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 8 din 14 septembrie. Lia se apropie de Mira

Lia se întâlnește cu Mira. Ea vrea să afle mai multe despre cel care îi este tată. „E un crimina?” o întreabă Lia, însă Mira nu-i poate răspunde, dar o asigură că are de ce să-i fie teamă de Gianni. „Stai departe de Gianni, Lia”, o avertizează avocata.

Citește și: O mai ții minte pe Irma Gobb, iubita lui Mr. Bean în serial? Cum mai arată Matilda Ziegler astăzi? Actrița are 59 de ani

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 8 din 14 septembrie. Petru nu are răbdare ca Nadia să strângă dovezi împotriva lui Gianni

Petru se întâlnește cu Nadia și vrea să afle despre situația lui Laur. Nadia încearcă să îl facă să înțeleagă că este nevoie de timp pentru a construi un caz puternic împotriva lui Gianni.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 8 din 14 septembrie. Lia este hotărâtă să discute cu Gianni

Mira o întreabă pe Carla ce legătură are cu Lia, dar Carla refuză să-i spună adevărul. Lia a urmărit-o pe Mira, deoarece vrea să discute cu Gianni, să știe dacă este într-adevăr criminal tatăl ei. Carla îi spune că indiferent dacă Gianni e criminal, sângele lui curge și prin venele ei.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 8 din 14 septembrie. Laur îl împușcă pe Petru

Petru se duce la Gianni, unde se întâlnește cu Carla căreia îi spune că tatăl ei a încercat să o omoare pe soția sa. Carla îl asigură că Lia e în siguranță. Petru îi găsește medalionul Liei în gunoi. Acesta e îngrijorată că i s-ar fi putut întâmpla ceva rău, dar Lia nu-i răspunde la telefon.

Între timp, Lia o urmărește pe Carla, fără ca aceasta să o observe.

Petru e îngrijorat că nu o găsește pe Lia, iar Laur îl surprinde la ascunzătoarea lui Gianni și îl împușcă.

Înainte de a apăsa pe trăgaci îi spune că face asta pentru ca Lia să rămână a lui. Nadia asistă la scenă și îl împușcă pe Laur. Petru cade la pământ și scapă medalionul Liei din mână.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 8 din 14 septembrie. Lia află cine a dat ordinul să fie omorâtă

Lia ajunge acasă la Gianni, iar Carla încearcă să o scoată din casă, înainte să le prindă bărbatul. Gianni vrea să audă ce are de spus. Lia îi spune că știe că el l-a pus pe Laur s-o omoare. Gianni îi dezvăluie că a fost doar un intermediar, deoarece Alice a dat ordinul.

Citește și: Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episoadele 5 și 6, din 8 septembrie. Eva acceptă cererea în căsătorie a lui Victor

Despre Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Serialul e disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Lia - soția soțului meu, sezonul 2, se vede în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Povestea care a ținut milioane de telespectatori în fața micilor ecrane a revenit cu un nou sezon din 24 august.

Proiectul, care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţă, duce mai departe povestea personajelor atât de îndrăgite. Ce se va întâmpla pe mai departe cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica), ce mai pun la cale Alice (Ioana Blaj) și Otilia (Ilinca Goia), ce schimbări vor apărea în trio-ul amoros Gabi (Doiniţa Oancea)-Pavel (Alexandru Ion) – Dana (Oana Zara), ce mai uneltesc Mira (Kira Hagi) şi Andi (Vlad Gherman), ce descoperiri mai fac Maria (Carmen Ionescu) şi Marcel (Bebe Cotimanis) sau dacă va reuși Gianni Rocca (Andrei Aradits) să își ducă până la capăt planul de răzbunare față de Petru – toate aceste întrebări îşi găsesc răspunsul în cel de-al doilea sezon al serialului Lia – Soţia soţului meu, difuzat în fiecare joi, începând din 24 august, de la 20.30, la Antena 1.

În completarea serialului, AntenaPLAY prezintă exclusiv pentru telespectatori proiectul „Lia - Tot ce nu se vede”, o producție originală. Prin intermediul imaginilor, fanii pot vedea cum se desfășoară o zi de filmare, ce fac și ce spun actorii în pauzele dintre duble și ce presupune realizarea unui serial de succes marca DreamFilm Production.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x