Antena Căutare

Klaudelu Maidanezu, iubitul bătăuș al Lilianei de la „Mireasă pentru fiul meu”, în lacrimi de durere. Fanii: „Ne pare foarte rău!”

Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a întors în brațele fostului iubit agresiv, Klaudelu Maidanezu, cel cunoscut de o țară întreagă drept Luțu. Povestea lor de dragoste a reintrat pe un făgaș normal în toamna anului trecut.

Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a întors în brațele fostului iubit agresiv, Klaudelu Maidanezu, cel cunoscut de o țară întreagă drept Luțu. Povestea lor de dragoste a reintrat pe un făgaș normal în toamna anului trecut.

De curând, tânărul a anunțat pe Facebook că bunicul său a trecut în neființă, iar durerea e de-a dreptul insuportabilă. Fanii i-au transmis păreri de rău și condoleanțe.

Vă reamintim că Lilișor a făcut mărturisiri șocante în cadrul show-ului matrimonial: că fost terorizată de fostul ei iubit. Fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a avut o relaţie de trei ani de zile cu bărbatul. Luțu părea îndrăgostit atunci de Lili, dar asta nu l-a împiedicat să o bată. În plus, Lili trăia cu frica că și-ar putea pierde viața. Asta nu a împiedicat-o să se împace cu el.

Cuplu ori ba?! Edith de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a supărat pe Geo: ”Tot ce fac eu, fac numai pe dos!”... Fanii sunt îndurerați! Un concurent de la „Mireasă pentru fiul meu” este în doliu! Ce mesaj sfâșietor a apărut imediat d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x