Antena Căutare

Care e statusul căsniciei Inimioarei de la Mireasa cu soțul ei. Ce a apărut pe rețelele de socializare de curând

Fosta concurentă de la "Mireasa", Inimioana și soțul ei, un bărbat pe care l-a întâlnit după ce a părăsit emisiunea par să fie foarte fericiți împreună. Iată cum au apărut în mediul online.

Care e statusul căsniciei Inimioarei de la Mireasa cu soțul ei. Ce a apărut pe rețelele de socializare de curând Galerie
Care e statusul căsniciei Inimioarei de la Mireasa cu soțul ei. Ce a apărut pe rețelele de socializare de curând | antena 1

De la momentul în care au apărut în atenția fanilor show-ului matrimonial, acești doi îndrăgostiți au captivat inimile lor cu gesturile lor tandre și pozele lor pline de iubire pe rețelele de socializare.

Care e statusul căsniciei Inimioarei de la Mireasa cu soțul ei. Ce a apărut pe rețelele de socializare de curând

În ciuda faptului că povestea lor de dragoste nu a început pe micile ecrane, Inimioara și soțul ei au demonstrat că pot construi o căsnicie solidă și fericită în afara lumii televizate, după eliminarea fetei din show.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Cum a apărut Inimioara alături de soțul ei în mediul online, la aproape 4 luni de la nuntă. Ce a postat

Ultimele lor apariții pe rețelele de socializare au arătat o pereche îndrăgostită și încrezătoare, care împărtășește momente de fericire și bucurie.

Fotografiile postate recent surprind momente de intimitate și tandrețe, fie că sunt în vacanțe sau pur și simplu plimbându-se prin oraș. Inimioara și soțul ei par să împărtășească o conexiune profundă și autentică, iar zâmbetele lor strălucitoare nu pot fi trecute cu vederea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că viața lor de cuplu este destul de urmărită de fani, cei doi păstrează și o parte intimă a relației lor departe de ochii publicului. Cu toate acestea, fanii lor sunt întotdeauna încântați să primească o mică fărâmă din viața lor de zi cu zi.

Citește și: Inimioara de la Mireasa, anunțul pe care l-a făcut de curând cu privire la căsnicia ei. Fosta concurentă le-a dat o veste fanilor

Cum a fost parcursul Inimioarei în sezonul 5 Mireasa

Inimioara a fost o concurentă îndrăgită de public în sezonul 5 Mireasa, însă nu și-a găsit sufletul pereche în comptiție.

La Mireasa, Inimioara visa să găsească un băiat pentru totdeauna, pentru tot restul vieții. Ea își dorea să se căsătorească și spunea că i-ar plăcea un băiat mai înalt decat ea, să fie brunet, cu ochii căprui. De asemenea, bărbatul ales trebuia să fie credincios, sensibil, tandru, loial și înțelegător.

Inimioara nu și-a găsit partenerul în casa Mireasa și a fost eliminată. Tânăra a revenit în competiția sezonului 5, după ce i-a trimis o scrisoare lui Adrian. Concurentul a chemat-o pe Inimioara înapoi în competiție, dar la scurt timp a decis că vrea să încheie cunoașterea cu tânăra.

Adrian a decis să pună punct cunoașterii cu Inimioara la începutul lunii mai 2022. S-a întâmplat chiar în live, fără să aibă o discuție cu tânăra.

„Adrian, îți dorești să continui cunoașterea cu Inimioara?”,a fost întrebarea adresată de Gabriela Cristea.

„Nu”, a fost răspunsul extrem de scurt al concurentului.

„Inimioara, îmi imaginez că nu e tocmai ceea ce îți doreai să auzi. Dar nu e un capăt de lume, Inimioara”, a zis prezentatoarea show-ului de la Antena 1.

„Aș fi preferat să îmi spună înainte, să mă anunțe și pe mine. Ieri a zis că vrea să continuăm, ce s-a întâmplat de ieri până azi?! Eu chiar mi-am dat interesul să continuăm această cunoaștere”, a zis concurenta cu lacrimi în ochi, vizibil îndurerată de decizia lui Adrian.

„Nu poți să obligi pe cineva să te iubească. E dureros ce ți se întâmplă. Dar e cinstit, decât să mergi mai departe cu cineva doar de dragul de-a nu te face să plângi. Dar mai bine că știi ce ai de făcut de acum înainte. Mi se pare mult mai cinstit”, a zis Gabriela Cristea.

Inimioara a trecut peste dezamăgiri și și-a găsit alesul în persoana lui Cristian Mihai Dobrișan. P 27 august 2023 Inimioara a devenit doamna Dobrișan.

Miruna de la Mireasa, imagine înduioșătoare cu iubitul ei. Cum a apărut fosta concurentă în brațele actualului partener... Mireasa, sezon 9. Andrada a intrat în direct și i-a făcut acuzații grave Antoniei. Cum a răspuns iubita lui Cristian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x