Antena Căutare

De ce lipsește Gabriela Cristea de la Mireasa, Capriciile Iubirii. Simona Gherghe a moderat emisiunea în locul colegei sale

Gabriela Cristea nu a fost prezentă la Mireasa, Capriciile Iubirii, în emisia de pe 29 aprilie 2024. Simona Gherghe s-a aflat pe scaunul colegei sale.

Colaj cu Gabriela Cristea și Simona Gherghe Galerie
Gabriela Cristea nu a fost prezentă la Mireasa, Capriciile Iubirii | Antena Stars

Simona Gherghe s-a întâlnit de două ori în aceeași zi cu concurenții sezonului 9 Mireasa: prima oară în cadrul emisiunii Mireasa de pe Antena 1 și a doua oară la Mireasa, Capriciile Iubirii, când i-a ținut locul colegei sale: „Bun găsit, dragii mei! Sunteți la Capriciile Iubirii! Astăzi și mâine o să fiu gazda voastră, așa că ne vedem și seara la Antena Stars”, a anunțat Simona Gherghe.

În cadrul ediției de pe 29 aprilie 2024 de Mireasa, Capriciile Iubirii, Simona Gherghe, Paula Chirilă, Eduard Puiu și Raluca Preda au dezbătut alături de concurenți cele mai importante evenimente care s-au petrecut în casa Mireasa în ultimele zile.

Gabriela Cristea nu a prezentat emisia de pe 29 aprilie și nu va fi prezentă nici pe 30 aprilie, deoarece este în vacanță alături de Tavi Clonda.

Citește și: Gabriela Cristea, prima apariție în costum de baie din acest an. Cum a filmat-o Tavi Clonda pe soția sa: „Ești tu înfierbântată”

De ce a lipsit Gabriela Cristea de la Mireasa, Capriciile Iubirii. Unde a mers alături de Tavi Colonda

Gabriela Cristea se află în vacanță în Italia. Prezentatoarea și soțul ei au mers în Veneția, apoi la Milano.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au mers în Veneția pentru a-și aminti de momentele în care cântărețul a cerut-o în căsătorie pe prezentatoare. Tavi a povestit că nu i se părea comod să se așeze în genunchi în fața Gbrielei și tocmai de aceea a ales să îi ofere inelul în gondolă. Gabriela Cristea și soțul său au mers la aceeași terasă la care au mai fost cu un deceniu în urmă și s-au simțit minunat. Tocmai de aceea, Gabriela Cristea se va întoarce cu amintiri frumoase și forțe proaspete la emisiunea pe care o moderează.

Citește și: De ce nu vrea Simona Gherghe bonă pentru cei doi copii ai săi. Cât de mult i s-a schimbat viața de când a devenit mamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Fotografia rară cu Simona Gherghe din copilărie. Cum arăta prezentatoarea de la Mireasa când era mică | Foto

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa, sezon 5. Aron a devenit tată. Primele imagini cu bebelușul și părinții săi: „Nu pot descrie în cuvinte emotiile... Mireasa, sezon 9. Tatăl lui Albert i-a dat un sfat fiului în legătură cu Ionela. Ce a spus domnul Teodor după cele întâm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x