Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ce părere au cuplurile din casa Mireasa despre relațiile intime înainte de căsătorie

Simona Gherghe a vrut să afle părerile concurențiile despre relațiile intime dintre parteneri înainte de căsătorie.

Relațiile intime înainte de căsătorie sunt sau nu importante? Galerie
Simona Gherghe a vrut să afle părerile concurențiile despre relațiile intime dintre parteneri înainte de căsătorie | Antena 1

Pentru că în trecut, concurenții din casa Mireasa au beneficiat de două ore libere din partea echipei de producție, timp în care nu au fost filmați sau înregistrați, David a fost nemulțumit din cauza faptului că Andra se afla într-o perioadă delicată a lunii și nu au putut să-și ducă relația la un alt nivel.

Nu la fel au gândit și ceilalți din casa Mireasa. Radu și Mădălina au spus că ei nu s-ar fi simțit în largul lor să întrețină relații intime în casă.

Alexandru a spus că relațiile intime sunt un lucru important în cuplu, dar nu și cel mai important. La fel gândește și Andreea.

Mihai și Bianca și-au exprimt și ei părerea. Au spus că este important, dar că nu ar duce relația lor la acest nivel în casa Mireasa.

Andra a declarat că este un aspect important, dar nu atât de important încât să se despartă de partener dacă nu există chimie. David a spus că acest pas este important pentru cunoaștere și dacă s-ar putea face, nu trebuie ratat. Potrivit concurentului, atunci când nu există compatibilitate în dormitor, partenerii ajung la despărțire.

Claudia a declarat că ea s-ar căsători și fără relații intime, la fel și Adelin.

Mireasa 2020, sezon 2. Andreea și Alexandru au sărbătorit o lună de relație... Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania, acuzată de rele intenții. Mihai: „Nu sunt pregătit să încep o nouă relație aici, în cas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x