Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Adelina și doamna Daniela și-au aruncat cuvinte grele. De la ce a pornit totul și ce reacție a avut Alin

Adelina și doamna Daniela s-au certat după ce primele probleme au apărut între tânără și Alin de la Mireasa sezon 3.

colaj de imagini cu adelina, alin si daniela Galerie
Adelina și doamna Daniela s-au certat după ce primele probleme au apărut între tânără și Alin de la Mireasa sezon 3 | Antena 1

”Nu am coborât să-l caut pe Alin, am coborât să-mi dau cu bronzer pe față.”, a fost replica ce a făcut-o pe doamna Daniela să ridice tonul: ”Din moment ce tu întrebi pe toată lumea de el și dă cu virgulă...”, i-a spus acesta.

Adelina s-a supărat și nici mama lui Alin nu a fost mai bine.

”Hai că dacă te enervezi, vii să-mi dai și o palmă. Dacă te enervez, vină, fă, și dă-mi o palmă”, a spus doamna Daniela.

Când Adelina a negat, mama lui Alin i-a spus să ”nu mai comenteze”: ”Ar fi cazul să nu te mai bagi cu mine în seamă. De acum cu mine nu mai ai vorbă. Să nu mai comentezi când glumesc cu altele. Nu poți să-i zici nimic că ia foc. Așa sensibilă e. Altele țin la glumă, ea nu știe să glumească. Și dacă îi spune lui Alin, mi se rupe de el, eu l-am făcut pe el, nu invers”.

Citește și: Maria a vorbit la telefon cu mama sa. Ce au discutat cele două

Ce au afirmat Adelina și la testimoniale

La testimoniale, doamna Daniela a afirmat că deocamdată nu există nicio legătură de rudenie între ele, ea a mai dezvăluit faptul că Adelina obișnuiește să comenteze când iese din cameră.

”Deocamdată nu sunt soacră și nici ea noră. Chiar dacă ar fi, fiecare are de zis câte ceva.”, a spus mama băiatului.

Citește și: Andreea și Marian au ieșit la o întâlnire în afara casei. Ce au discutat cei doi

De cealaltă parte, Adelina a declarat că a greșit pentru că a ridicat tonul: ”Am încercat să o împac, dar nu a vrut să vorbească.”

Ce părere are Alin despre cearta dintre mama și iubita lui

După difuzarea materialului, Alin a recunoscut că nu știa despre cearta dintre cele două femei.

”O să le fac eu să se înțeleagă. Adelina să nu se mai supere din chestii mărunte. Dacă ea le-ar vedea în ansamblu... Probleme pe care le consideră așa, nu sunt. Nu m-am dus la mama pentru că auzisem că Adelina e supărată.”, a zis Alin.

Citește și: A intrat Roxana în competiție pentru Marian? Fata a lămurit speculațiile faniilor

Mireasa 2021, sezonul 3. Andreea și Marian au ieșit la o întâlnire în afara casei. Ce au discutat cei doi... Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan i-a trimis o scrisoare Alinei. Ce i-a mărturisit a emoționat-o pe tânără...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x