Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Blaze are o poveste tristă de viață. A crescut într-o familie modestă, lângă alți 7 copii

Blaze de la Mireasa sezon 3 are o poveste de viață tristă, dar nici suferința din dragoste nu l-a ocolit.

blaze de la mireasa sezon 3 are o poveste de viata foarte speciala Galerie
Blaze de la Mireasa sezon 3 are o poveste de viață tristă, dar nici suferința din dragoste nu l-a ocolit | Antena 1

Blaze este unul dintre cei 8 copii ai unei familii modeste din Nigeria, care deși a reușit în viață, nu a uitat de unde a plecat.

”Tatăl meu lucrează la universitate, mama nu muncește. Am 5 surori și 2 frați. Eu mâncam o dată la trei zile, a fost nașpa. După liceu, am mers la tatăl meu și am zis vreau bani pentru asta. El a zis: nu am!. Prima oară când am venit în România a fost wow, fără bani... Am zis, o să fac ceva cu talentul meu, să primesc bani. Am început să postez, a fost greu. Trebuia să postez pe Youtube, deși aveam examen mâine. Am început cu TikTok, a ajuns viral”, a povestit el.

Citește și: Doamna Victoria, detalii despre cea mai lungă relație a lui Ionuț. De ce a intervenit

Motivația i-a transformat visele în realitate și a ajuns să devină cunoscut în mediul online cu o promisiune activă: ”Primii bani de pe Youtube o să-i împart: 50% o să pun la cont și 30% o să cumpăr ceva pentru oamenii de pe stradă. Am făcut asta. Știu cum e să crești fără bani și când văd pe cineva pe stradă, mă gândesc când am fost ca el”.

Fetele au fost emoționate de povestea lui Braze și Adelina chiar a lăcrimat.

”Mi s-a părut un bărbat foarte sufletist, care a trecut prin multe greutăți și a luptat”, a spus Izabela de la Mireasa sezon 3.

Blaze a suferit din dragoste

La venirea în România, Blaze a cunoscut o fată cu care a format un cuplu vreme de 2 ani. Din păcate pentru el, această relație nu a durat.

Citește și: Mamele, suprinse de fii lor de 8 Martie. Ce cadouri speciale au realizat aceștia

A vrut să o ceară în căsătorie chiar de ziua ei, însă nu s-a mai întâmplat pentru că aceasta a dorit să se despartă.

Care este numele real al lui Gp Blaze

Numele real al lui Gp Blaze este Godspower Morris Okpata. Tânătul s-a născut pe 2 februarie 1995 într-o familie numeroasă în orașul Portharcourt, Nigeria.

În anul 2015 a ajuns în România, împreună cu alți aproape 300 de tineri de culoare. A plecat de la principiul totul sau nimic, nu avea de ales. Toți au plecat din Nigeria cu bursă de studii la Universitatea Maritimă din Constanța.

Citește și: Care este numele real al lui Gp Blaze, noul concurent

Își dorește să devină actor. Acesta este și motivul pentru care a creat „Un negru în România- serial de comedie” pe Youtube. Îi place să gătească. Okpata se consideră amuzant, un om care se supune regulilor, spune că gătește foarte bine, îi place foarte mult mămăliga, e singurul preparat tradițional românesc pe care-l mănâncă. Atunci când e foarte supărat se retrage, nu vorbește cu nimeni.

Îi plac femeile frumoase, nu mai înalte decât el, îi plac minionele, cu suflet bun, nu-i plac fetele mândre.

A intrat singur în competiție, dar mama sa i-a trimis un mesaj emoționant de susținere, care poate fi urmărit în materialul video de mai jos.

Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Victoria, detalii despre cea mai lungă relație a lui Ionuț. De ce a intervenit... Mireasa 2021, sezon 3. Divergențe între mame din cauza dormitoarelor. Cum s-a rezolvat situația...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x