Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Blaze s-a decis în privința căsătoriei cu Izabela

La petrecerea de sâmbătă, Blaze a declarat în fața camerelor mai mult despre relația lui cu Izabela. Concurentul a anunțat-o pe iubita sa pe moment că vrea să se căsătorească în casa Mireasa.

Blaze s-a decis în privința căsătoriei cu Izabela Galerie
La petrecerea de sâmbătă, Blaze a declarat în fața camerelor mai mult despre relația lui cu Izabela | Antena 1

Izabela a fost profund emoționată și a spus că îl roagă pe iubitul ei să nu mai ia decizii de moment.

Blaze s-a decis în privința căsătoriei cu Izabela

Blaze a contrazis-o și i-a spus că nu va scăpa de el și că din partea ei a văzut numai gesturi de iubire. Cei doi s-au distrat de minune la petrecerea de sâmbătă seara din casa Mireasa. Amna a fost invitatul special și le-a oferit concurenților cele mai frumoase momente.

Cei doi au trecut în ultimul timp prin mai multe momente dificile. Izabela a avut mai multe probleme de sănătate, dar nu a dorit să iasă din competiție fără iubitul ei. Blaze a primit din partea părinților săi sfatul să nu se căsătorească în casa Mireasa. Concurentul i-a spus însă partenerei sale că o iubește foarte mult și că vrea să-i fie alături la bine și la greu.

Simona Gherghe l-a întrebat pe Blaze ce s-a întâmplat. Acesta a spus că s-a gândit mult în ultimele zile și nu își poate vedea viața fără ea.

Izabela și Blaze, la un pas de separare

Blaze și Izabela de la Mireasa sezon 3 au fost săptămâna trecută la un pas de separare. Obosit de certurile pe care Izabela le hrănește, tânărul a avertizat-o că va pune punct dacă nu se temperează.

”Vreau să te ajut, dar nu știu cum”, i-a spus Blaze în lacrimi, după care au mers în bucătărie ca să discute.

”O să-ți spun doar un lucru. Dacă o să mai văd cum a fost azi, o să pun stop relației noastre.”, i-a zis Blaze.

Izabela i-a spus să se despartă în momentul acela. ”Dacă vrei să spui stop, hai să punem acum. Cea mai mare problemă a mea e din cauza ta, nu a familiei mele.”, i-a replicat iubitul său.

Izabela și Blaze au primit sfaturi din partea mamei fetei, care a avut o rugăminte pentru cei doi tineri. Ea nu a ratat ocazia și a taxat-o pe doamna Malvina, despre care a zis că o atacă pe Izabela.

”Orice ai avea pe suflet, vorbește deschis cu ea. Iza este un om normal. Doamnei Malvina vreau să-i aduc aminte că l-a adoptat pe Blaze și a pus-o la zid pe Izabela.”, a afirmat ea.

Izabela le-a spus fetelor că a rămas în competiție pentru Blaze și că nu se aștepta să întâmpine probleme. Ea a readus în discuție nemulțumirile la adresa iubitului său și anume că atitudinea lui îi face pe alții să-l compătimească. De asemenea, fata a mai menționat că nu este drept să fie mereu cea vinovată din relația lor, căci amândoi greșesc.

Mireasa 2021, sezonul 3. Ce i-a spus Adelina lui Alin în cameră, după ce băiatul a refuzat logodna... Mireasa 2021, sezonul 3. Andreea și doamna Malvina s-au certat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x