Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 16 aprilie 2024. Fetele au participat la un task „parfumat”. Cine a câștigat

Fetele au participat la un task „parfumat”. Fiecare concurentă de la Mireasa a pregătit o reclamă pentru un parfum.

Colaj cu fetele de la Mireasa Galerie
Fetele au participat la un task „parfumat” | Antena 1

„A fost unul dintre cele mai amuzante materiale din istoria acestui sezon! Adriana a fost câștigătoarea, aleasă de unul dintre sponsorii emisiunii”, a spus Simona Gherghe.

Fiecare fată și-a ales o temă pentru reclamă (natural, dulce, spiritual, bărbătesc, sofisticat, floral, confortabil, sexy).

Citește și: Mireasa sezon 9, 16 aprilie 2024. Conflict între Cristian și Ștefan. Simona Gherghe le-a adresat o întrebare telespectatorilor

Adriana a câștigat task-ul parfumat din casa Mireasa

Adriana a fost câștigătoarea task-ului, iar băiatul pe care l-a ales pentru un date în afara casei Mireasa a fost Albert. Doamna Mariana s-a bucurat mult pentru cei doi tineri.

Albert și Adriana au fost la date și au lipsit din emisia live de azi.

În live, băieții și-au exprimat și ei opinia, alegând reclama preferată. Simona Gherghe i-a rugat pe băieții în cuplu să aleagă o fată în afară de iubita lor. Valentin a ales-o pe Maria, Liviu a ales-o pe Maria, Ștefan a ales-o pe Elena, Alexandru a ales-o pe Maria, Cristian a ales-o pe Adriana, Dani a ales-o pe Delia.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Valentin a spus că i-ar plăcea să o cunoască mai bine pe Luiza din sezonul 8. Ce a spus Iuliana despre Sergiu

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 16 aprilie 2024. Conflict între Cristian și Ștefan. Simona Gherghe le-a adresat o întrebare telespectat... Mireasa sezon 9, 16 aprilie 2024. Simona Gherghe, întreruptă în timpul emisiunii: „M-am și speriat!”. Care a fost motivu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x