Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Valentin a spus că i-ar plăcea să o cunoască mai bine pe Luiza din sezonul 8. Ce a spus Iuliana despre Sergiu

Vizita Luizei în casa Mireasa a stârnit curioitățile și reacțiile concurenților din sezonul 9 Mireasa. Valentin a afirmat la Capricii că i-ar plăcea ca fata să vină în competiție pentru a o cunoaște mai bine.

Concurenții sezonului 9 Mireasa, coaj Galerie
Concurenții sezonului 9 Mireasa au discutat despre 2 dintre concurenții sezonului 8 | Antena 1

Luiza a răspuns întrebărilor concurenților 9 Mireasa. Fosta concurentă a sezonului 8 a povestit care a fost cel mai greu moment trăit de ea în competiție. Fata nu a simțit dificultate când a fost în cursa de eliminare, ci când Bogdan, băiatul de care se apropiase, s-a împăcat cu Andreea.

Citește și: Mireasa sezon 8. Sergiu, primele declarații după ce s-a zvonit că are o altă relație. Luiza a negat că sunt împreună

Care a fost cel mai greu moment trăit de Luiza în sezonul 8 Mireasa

„Sincer nu mi-a părut rău că am fost în cursa de eliminare, cel mai greu moment a fost când s-a împăcat Bogdan cu Andreea. Eu am simțit că e ceva între ei doi. O femeie simte”, a spus Luiza.

Dani i-a cerut un sfat Luizei, iar fata a vorbit despre naturalețe: „Să fiți voi. Cu bune și cu rele. Dacă o să vă vedeți relele o să vă corectați”.

Citește ș: Mireasa sezonul 8. Replica Luizei după ce s-a zvonit că formează un cuplu cu Sergiu. Ce spune tânăra

Ce a spus Valentin despre prezința Luizei în casa Mireasa

În direct la Mireasa, Capriciile Iubirii Valentin și-a spus zâmbind părerea despre Luiza:

„Mi-a plăcut prezența Luizei. E o fată frumoasă, e interesantă. Mi-ar plăcea să vină în casă. Să o cunosc mai bine. Mai multe nu pot spune, până nu văd”, a spus Valentin.

Delia a povestit că la un moment dat a primit o scrisoare de la fosta concurentă a sezonului 8 Mireasa: „Eu știam că Luiza l-a susținut pe Dediș pentru că am primit o scrisoare de la ea”.

Iuliana a spus că stâtnd de vorbă cu Luiza a aflat că Sergiu este singur și a glumit despre posibilitatea de a-l chema în casă, în sezonul 9. Întrebată dacă îl place pe Sergiu, Iuliana a evitat să răspundă punctual spunând: „Doamnă, suntem 3 fete singure în casă”.

Citește și: Cum s-au filmat Alex și Luiza după ce au fost eliminați din casa Mireasa. Ce anunț a făcut fostul concurent în mediul online

Ce a spus Iuliana despre Sergiu. Fostul concurent Mireasa a reacționat în online

„Voiam să-l invităm pe Sergiu înapoi în casă. Ne-a zis că Sergiu și Madi nu mai sunt împreună acum și glumeam să-l invităm înapoi în casă. Suntem 3 fete singure”, a spus Iuliana.

Sergiu a văzut la TV momentul în care s-a discutat despre el și a publicat pe rețelele sociale un avatar mirat, semn că a fost uimit de ceea ce a auzit.

Citește și: Mireasa, sezon 8. În ce relație sunt Madi și Horia acum, după ce fata a divorțat oficial de Sergiu

Mireasa sezon 9, 15 aprilie 2024. Luiza a revenit în casă. Care a fost motivul... Mireasa sezon 9, 16 aprilie 2024. De ce lipsesc Albert și Adriana din live și de ce a fost supărată doamna Floarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x