Antena Căutare

Mireasa sezonul 5. Aron a anunțat că iubita lui este însărcinată: ”Nu vă pot descrie în cuvinte fericirea”

Aron, concurent al sezonului 5 Mireasa, a anunțat că iubita lui, Gabriela, este însărcinată.

colaj de imagini cu aron si iubita gabriela Galerie
Aron, concurent al sezonului 5 Mireasa, a anunțat că iubita lui, Gabriela, este însărcinată. | Antena 1

Un nou bebeluș în familia Mireasa. Aron, fost concurent în casa Mireasa, a împărtășit pe Instagram bucuria sa. Iubita lui, Gabriela, este însărcinată.

Deși în casa Mireasa norocul nu i-a surâs, iată că Aron și-a găsit fericirea în afara competiției matrimoniale de la Antena 1.

În show, el a avut o relație de scurtă durată cu Alexandra, cea care ulterior a decis că îi este mai bine în brațele lui Cosmin. În cele din urmă, cei doi s-au despărțit.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Imaginea publicată de Valentin la scurt timp după botezul fiului său și al Gabrielei. Unde s-a pozat tânărul

Aron a anunțat că iubita lui este însărcinată

Aron de la Mireasa sezonul 5 este în culmea fericirii. Tânărul și iubita lui așteaptă un copil și au împărtășit bucuria cu internauții.

De când s-au cunoscut, Aron și Gabriela sunt de nedespărțit. Cei doi călătoresc mult împreună și postează o mulțime de imagini de cuplu.

”Nu vă pot descrie în cuvinte fericirea pe care am avut-o atunci când am aflat că vom fi părinți. Mulțumim bunului Dumnezeu pentru acest dar minunat! Stați aproape, vor urma mai multe detalii!”, a scris Aron pe contul său de Instagram.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Gabriela și-a botezat fiul. Fosta parteneră a lui Valentin a publicat primele imagini de la momentul special

Povestea lui Aron Adelin Bob

Aron s-a născut pe 13 martie 1999 la Caraș Severin, în Caransebeș. Mai are un frate mai mic cu un an și 4 luni. Mama e cantor bisericesc și tata e preot ortodox.

Fostul concurent de la Mireasa sezon 5 a urmat Liceul Teoretic Traian Doda din Caransebeș, profil mate-info, în clasa a 10-a s-a transferat Seminarul Teologic Episcop Ioan Popasu.

Tatăl lui nu l-a împins să facă facultatea de teologie, a vrut să meargă și la Arte și design, dar s-a răzgândit. La Cluj se gândea să facă dreptul.

Citește și: Mireasa sezon 8, 27 octombrie 2023. Cine intră în cursa de eliminare. Mamele și băieții au făcut nominalizări

După absolvire, s-a dus la Teologie la Facultatea de Teologie din Caransebeș, dar a renunțat din primul an. A știut că toată viața lui o să devină antreprenor, voia licența ca să stea ai lui liniștiți.

După, a decis să plece pentru o lună jumate în Germania, ca să muncească ca curier, s-a întors și s-a mutat la Cluj pentru că a vrut o schimbarea în viața lui.

Mireasa, sezon 6. Imaginea publicată de Valentin la scurt timp după botezul fiului său și al Gabrielei. Unde s-a pozat t... Mireasa, sezon 3. Izabela și Blaze și-au botezat fiica. Cât a crescut Jessica și cum au arătat părinții la eveniment...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x