Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Băieții au avut un comportament nepotrivit la intrarea Ionelei în casa lor. Cristian, printre cei mai vocali

Ionela nu a fost primită chiar cu brațele deschise de către băieți, așa cum s-a întâmplat și în cazul Nataliei.

Mireasa sezonul 9. Băieții au avut un comportament nepotrivit la intrarea Ionelei în casa lor. Cristian, printre cei mai vocali Galerie
Ionela nu a fost primită chiar cu brațele deschise de către băieți, așa cum s-a întâmplat și în cazul Nataliei. | Antena 1

Tinerii de la Mireasa nu au fost gazde pe cinste la intrarea celor două noi concurente.

Mireasa sezonul 9. Băieții au avut un comportament nepotrivit la intrarea Ionelei în casa lor. Cristian, printre cei mai vocali

Băieții au fost puși pe ceartă după ce Ionela a intrat în casa lor. La un moment dat, Cristian, Valentin și Alexandru mâncau. Atunci, Ionela s-a ridicat și a spus că vrea să guste.

”Păi de unde?”, a zis Cristian când a auzit-o. ”De aici”, a răspuns fata. ”Păi de unde de aici? De aici?”, a venit replica lui Cristian. Ionela a insistat și a zis că vrea să guste.

Cristian și Valentin s-au uitat unul la altul, iar apoi nepotul doamnei Floarea s-a oferit să îi dea din porția lui. Cristian a privit în oală și, ironic, a spus: ”Cred că mai strângem puțin de aici. De ce nu ai zis până acum?! Hai, Valentin, fă o faptă bună”.

De la masă, Alexandru avea altă problemă: ”Pentru asta ai murdărit tu castronul?! Mamă”. ”Mai trebuie să-l și spălăm. Și furculiță și castron...”, a intervenit iubitul Antoniei.

Câteva secunde mai târziu, Cristian îi spunea lui Albert că ”a lăsat fata asta un castron. Îl speli?”. Albert i-a reamintit că e ziua lui de spălat vase. Ionela a încheiat discuția, spunând că-l spală ea, deși era invitat în casa băieților.

Băieții au continuat prin a îi lua peste picior pe Albert și Ionela, care improvizase o prăjitură. Cristian a zis că nu încearcă pentru că ”îi cad dinții”, pe când Valentin îl încuraja pe Albert să mai ia o gură.

Câteva momente mai târziu, Cristian îi spunea să nu mai folosească alte vase: ”Mamă, nu mai pune, că ai murdărit toate vasele alea și nu ai spălat un pahar.”

Ionela, simțindu-se, a decis să spele ea vasele. Deși aveau musafiri, Cristian și Albert au avut și un schimb de replici.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9. Maria, fosta iubită a lui Cristian, face acuzații. De ce susține că el minte și ce spune despre părin... Mireasa sezonul 9, 23 aprilie 2024. Vlad, noul concurent, deranjat de o remarcă a Iulianei: ”Bine că nu ai venit cu mama...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x