Antena Căutare

Miruna de la Mireasa, imagine înduioșătoare cu iubitul ei. Cum a apărut fosta concurentă în brațele actualului partener

Miruna din sezonul 6 Mireasa iubește din nou și e fericită. Tânăra a publicat recent o imagine în care apare în brațele iubitului său.

Colaj cu Miruna din sezonul 6 Mireasa Galerie
Miruna din sezonul 6 Mieasa Mireasa a publicat o imagine înduioșătoare cu iubitul ei | Antena 1

Fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa pare că și-a găsit liniștea și fericirea în bațele tânărului cu care s-a afișat de curând în spațiul public.

De Paște, Miruna a apărut pentru prima dată în mediul online alături de noul său iubit. Recent, tânăra a publicat o nouă imagine cu băiatul care a făcut-o să zâmbească din nou.

Citește și: Cât de mult s-a schimbat Cosmin de la Mireasa. Fostul soț al Mirunei, poză după antrenamentul din sală. Cum arată acum

Cum a apărut Miruna, fosta concurentă de la Mireasa, în brațele iubitului său

Miruna nu a publicat o imagine cu chipul iubitului, însă cei care au plăcut-o pe aceasta în cadrul sezonului 6 Mireasa s-au bucurat să vadă fotografia în care apare în brațele tânărului.

În fotografie Miruna apare foarte zâmbitoare, iar în dreptul imaginii aceasta a atașat o melodie de dragoste și descrierea „Locul meu fericit”.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Cum a răspuns Miruna, întrebată dacă a ținut legătura cu Cosmin după divorț. Ce a spus despre fostul soț

Miruna zâmbește din nou după o perioadă în care a suferit. Fanii Mireasa știu faptul că Miruna a câștigat sezonul 6 Mireasa alături de Cosmin Munteanu, băiatul cu care s-a căsătorit. Cei doi au divorțat la foarte scurt timp după ce au ieșit din casa Mireasa. La mai bine de un an de la pronunțarea oficială a divorțului dintre Miruna și Cosmin, fata s-a afișat cu noul său partener. Miruna a precizat pe contul ei de Instagram că iubitul său este de aceeași vârstă cu ea.

De ce s-au despărțit Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6

În ediția Mireasa din 17 ianuarie 2023, Miruna a spus motivul pentru care ea și Cosmin s-au despărțit.

„Acum că am și ieșit din emisiune pot să fiu cât se poate de asumată. Este vina mea, pot doar să jur că tot ce am trăit aici a fost real, nu pentru bani. Tot ce am crezut că simt aici am crezut că a fost o vindecare pentru mine. La scurtă perioadă , la 2 saptămâni am mers la munte, mă simțeam nefericit, ne-am mutat împreună în chirie, iar eu am simțit să mă întorc în trecut. Să-l contactez pe Luță. Cosmin mi-a citit toate conversațiile pe Instagram. Ceea ce oricum e un caz penal, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Ar fi fost ceva toxic, Asta am simțit. Nu am vrut să lungesc această căsnicie pentru nimic. (...)

Eu am crezut că sunt vindecată. Deci eu în această emisiune nu am simțit că sunt legată de trecutul meu. Eu l-am contactat pe Luță când m-am simțit nefericită. Nu am vrut să-mi bat joc de absolut nimeni. (...) Cu o poveste din trecut sau fără eu tot nu rămâneam în această căsnicie, pentru că nu simțeam atât de mult. Erau niște mesaje de iubire și că mi-am dat seama că nu sunt vindecată după ieșirea mea de aici. Mesaje pe care Cosmin le-a văzut. Și eu sunt rănită. E vorba de un divorț. Și eu sufăr”, a explicat Miruna în ediția live din 17 ianuarie 2023.

Mireasa sezon 9, 15 mai 2024. Antonia a lansat o ipoteză despre Valentin. De ce spune că e „jucător”... Care e statusul căsniciei Inimioarei de la Mireasa cu soțul ei. Ce a apărut pe rețelele de socializare de curând...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x