Antena Căutare

La ce sumă ajunge minivacanța de 1 mai în Vama Veche! Prețul nu este deloc conform așteptărilor

Hotelierii din Vama Veche îi așteaptă la mare pe turiști! Iată ce prețuri au pregătit petru minivacanța de 1 mai!

Oameni care se distrează în Vama Veche Galerie
La ce sumă ajunge minivacanța de 1 mai în Vama Veche! Prețul nu este deloc conform așteptărilor | Shutterstock.com

Pregătirile pentru minivacanța de 1 Mai sunt aproape gata, iar hotelierii îi așteaptă cu brațele deschise pe turiștii care vor să le calce pragul.

Vama Veche este nerăbdătoare să fie luată la pas de zecile de turiști care au făcut o tradiție din a vizita locația an de an cu ocazia zilelor libere de 1 Mai.

Citește și: Care va fi prețul hamsiilor de pe litoralul românesc în vacanța de paște. Românii nu renunța la preparatul consacrat de la mare

Iată care sunt prețurile pentru trei nopți de cazare într-una dintre cele mai râvnite stațiuni de la malul mării!

La ce sumă ajunge minivacanța de 1 mai în Vama Veche!

Românii sunt dornici să sărbătorească și anul acesta ziua de 1 mai pe plajă, iar cei mai mulți dintre ei aleg din nou și din nou stațiunea Vama Veche datorită amintirilor frumoase pe care și le-au făcut de-a lungul timpului.

Hotelierii încă pun la punct cele mai mici detalii, tocmai pentru ca turiștii să se simtă ca acasă, dar ceea ce trebuie să știe aceștia este că prețurile vor fi pe măsură.

Se anunță o vreme bună în această perioadă, iar faptul că meteorologii au anunțat că se va mai încălzi i-a determinat pe români să se decidă asupra rezervărilor chiar și pe ultima sută de metri.

Deși hotelierii anunță faptul că prețurile sunt pentru toate buzunarele, există și locații unde prețurile pentru o cazare de 3 nopți sunt destul de mari.

„Pentru vacanța de 1 Mai, prețul este de 2 000 de lei, însemnând trei nopți de cazare, cu mic dejun inclus”, a spus un reprezentant al unui hotel din Vama Veche potrivit Antena 3 CNN.

Citește și: Prețul cazării de 1 mai în Mamaia i-a pus pe gânduri pe români. Cât costă mica escapadă la mare

„Suntem pregătiți pentru 1 Mai și îi așteptăm cu drag pe turiști. Prețurile sunt foarte ok. De exemplu, cu 50 de lei se poate mânca un burger și o garnitură", a precizat și reprezentantul unui restaurant pentru sursa citată anterior.

Există într-adevăr și prețuri mai mici pentru 3 nopți de cazare ( 30 mai - 2 mai ) pentru doi adulți, acestea începând de la 850 de lei.

Cel mai mare preț din această perioadă pentru o cazare de 3 nopți poate ajunge până la 2850 de lei pentru o suită privată cu 2 dormitoare și o baie și până la 7 020 de lei pentru o casă de vacanță întreagă alcătuită din 4 dormitoare și 4 băi.

Nu doar în Vama Veche au cunoscut prețurile o creștere semnificativă, ci și în restul stațiunilor de la malul mării.

Spre exemplu, în Mamaia pentru o singură noapte, potrivit unei publicații, prețurile pornesc de la 150 de lei pentru locații clasice și ajung la sume uriașe de până la 1 195 de lei în cazul unor locații de lux de tip penthouse cu 4 dormitoare.

Citește și: Cât costă același iepuraș de ciocolată în România, comparativ cu Marea Britanie. Diferența de preț i-a supărat pe români

Cât au ajuns să coste ouăle cu doar câteva zile înainte de Paște: „Diferența de preț nu este justificată”... Mickey și Minnie Mouse, hoți în Italia. Doi români costumați în celebrele personaje au fost prinși de polițiști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x