Antena Căutare

O tânără regretă că și-a tatuat tot corpul, iar acum nu își permite să apeleze la proceduri de îndepărtare. Cum a realizat totul

O tânără care și-a făcut 25 de tatuaje pe tot corpul a ajuns să regrete decizia, iar acum nu mai are posibilitatea financiară de a le îndepărta! Iată cum și-a dat seama că a fost o greșeală!

O tânără regretă că și-a tatuat tot corpul,
O tânără regretă că și-a tatuat tot corpul, iar acum nu își permite să apeleze la proceduri de îndepărtare. Cum a realizat totul | SWNS

Rose Nicholson și-a făcut primul tatuaj la vârsta de 19 ani, iar de atunci a început să aibă o obsesie față de ele, obsesie care, totuși, se pare că nu a ținut foarte mult.

Tănără a ajuns la un număr de 25 de tatuaje pe tot corpul, iar acum și-a dat seama că nu îi mai plac deloc și că nu o mai reprezintă.

Citește și: A divorțat fără să stea pe gânduri după ce a descoperit ce semnficiație are tatuajul soțului ei. Femeia nu a putut să treacă peste

Iată când a realizat că nu îi mai place niciun tatuaj!

Regretă că și-a tatuat tot corpul, iar acum nu își permite să apeleze la proceduri de îndepărtare

Rose a considerat întotdeauna că oamenii o judecă fals și că au păreri greșite despre stilul ei de viață din cauza felului în care arată, dar acest lucru nu a contat niciodată pentru ea, motiv pentru care a ajuns să își facă 25 de tatuaje.

De la primul tatuaj cu o inimă deasupra pieptului, tânără a ajuns la o jumătate de mână plină de personaje colorate din Neverhood, un joc pe calculator din anii 90 pe care ea îl juca, dar de versurile piesei „Smile” de la Eyedea și Abilities.

Tot pe același braț, are și patru tatuaje de tip flash, care sunt pre-proiectate, dar și trei tatuaje Harry Potter.

De la 19 ani și până la 27 de ani, Rose a continuat să își tatueze corpul fără să se gândească nici măcar un pic la repercursiuni.

Ultimul tatauaj pe care și l-a făcut este un ponei alb Deftones, pe care îl are e spatele coastei, iar acum, 3 ani mai târziu, a ajuns la concluzia că nu îi mai place niciun tatuaj, și chiar, urându-le pe toate.

Citește și: O chelneriță a primit un bacșis uriaș, dar nu se aștepta la cererea bizară a clientului. Ce a vrut în schimbul sumei de bani

Decizia de a le îndepărta a luat-o imediat ce a realizat că tatuajele respective nu o mai reprezintă, însă după ce a făcut un calcul, a realizat că este mult prea scump pentru bugetul pe care îl are.

„Încă îl iubesc pe Harry Potter, dar nu-l mai vreau pe pielea mea. Nu știu de ce m-am gândit că ar fi o idee bună” a spus Rose potrivit The Sun.

„Nu-mi mai place cum arată pe mine. Nu arată bine cu hainele pe care vreau să le port. (...) Nu a fost nicio încercare de design. Nu există uniformitate. Lucrarea nu este rea, dar sunt personaje de desene animate.” a mai adăugat aceasta.

Rose în prezent este contabilă în Manchester și recunoaște că este nevoită să poarte zilnic mâneci lungi pentru ca oamenii să nu îi vadă tatuajele și să îi judece capacitatățile de lucru.

„Când am împlinit 30 de ani, mi-am dat seama că îmi urăsc tatuajele și mi-am dorit să le pot da jos pe toate. (...) Prima dată când toată lumea mi-a văzut tatuajele la serviciu a fost în timpul unui val de căldură de 40 de grade. Oamenii au fost surprinși”, a mai spus ea.

Totodată, recunoaște că mereu poarte haine care să îi acopere decolteul pentru că acolo are un tatuaj mare cu o inimă pe care nu îl mai vrea absolut deloc, iar faptul că nu poate să se îmbrace cum vrea, contează foarte mult.

Rose a realizat că nu mai vrea să aibă aceste tatuaje atunci când și-a dat seama că oamenii o percep total greșit din cauza acestora și când o mare parte dintre clienții ei i-au cerut să îi atingă tatuajele.

Citește și: O femeie a devenit virală după ce a anunțat că își dorește un soț plin de bani. Cum a fost făcut anunțul la bordul unui avion

O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus intern... Ce se dă de pomană în Sâmbăta Floriilor. Gospodinele se pregătesc de acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x