Antena Căutare

Taxa Oxigen, anulată. Peste 1600 de bucureșteni își vor primi banii înapoi - Video

Primăria Capitalei a renunțat la taxa Oxigen, astfel că cei peste 1600 de persoane care au plătit deja taxa, își vor primii banii înapoi.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că renunță la vinieta Oxigen care a intrat în vigoare de la începutul anului.

În urma sesizărilor venite din partea posesorilor de mașini, primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, a creat un sondaj pe Facebook, unde îi întreba pe cetățeni dacă vor sau nu acest proiect Oxigen. Votul a fost până pe 24 februarie, și peste 90 % dintre cei care au votat nu au fost de acord cu vinieta.

Răzvan a povestit despre măsurile care se iau în alte țări, privind poluarea. El a explicat că în Praga, parcarea pentru o zi l-ar fi costat mai mult decât cazarea la hotel.

Vedeți întregul VIDEO, prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Întrebări cheie înaintea alegerii motorului unei mașini... Enel X anunţă că intră în parteneriat cu Comisia Europeană şi BEI într-un proiect ce prevede construirea a peste 3.000 d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x