Antena Căutare

Americanii sunt în lacrimi. Astăzi rememorează cele mai sângeroase amintiri din istoria țării

Au trecut 16 ani de la tragedia care a ingenuncheat poporul american

Americanii sunt în lacrimi. Astăzi rememorează cele mai sângeroase amintiri din istoria țării Galerie
| Foto: Hepta.ro

3000 de morți este bilanțul atentatului terorist care a avut loc la New York pe 11 septembrie 2001.

Această tragedie a îngenuncheat națiunea americană și deși au trecut 16 ani de atunci, toată lumea rememorează acele clipe de groază.

Donald Trump, care s-a născut la New York, va participa la ceremonie pentru prima dată în calitate de președinte al țării. El va păstra un moment de reculegere la ora cu aproximație la care a avut loc atacul cu primul avion. Potrivit Casei Albe, el va fi însoțit de ''Prima Doamnă'' Melania Trump, indormează Agerpres.

''Te iubesc și mi-e dor de tine'', ''Lucrurile despre care credem că ne despart nu sunt de fapt așa, suntem toți parte a acestui Pământ” și ''Mulțumesc, New York, pentru omagierea în continuare a victimelor atentatelor și pentru privilegiul de a le citi numele'' sunt câteva dintre mesajele celor care își plâng apropiații.

Iată o parte din rămășițele dezastrului.

Fiul unui cunoscut prezentator TV s-a sinucis din cauza unei greşeli făcute de tatăl său. Ce s-a întâmplat între cei doi... Autoritățile din Florida întâmpină noi obstacole: se luptă să îi oprească pe americani să nu tragă focuri de armă în ura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x