Antena Căutare

Donald Trump intenţionează să publice o înregistrare video a operaţiunii militare americane împotriva lui al-Baghdadi

Donald Trump intenţioneazăsă publice fragmente din înregistrarea video a operaţiunii militare americane împotriva lui Abu Bakr al-Baghdadi, care a condus la moartea liderului Statului Islamic (SI), a anunţat luni preşedintele american, relatează AFP.

”Ne gândim la acest lucru, este posibil”, a declarat locatarul Casei Albe la baza aeriană Andrews, în apropiere de Washington.

NEW: Pres. Trump says he is considering releasing "certain parts" of the video of the U.S. raid in which ISIS leader Abu Bakr al-Baghdadi died over the weekend.

— ABC News (@ABC)

”Am putea să luăm fragmente şi să le publicăm”, a adăugat miliardarul republican, care a anunţat duminică lumii întregi moartea ”califului” autoproclamat al SI, cel mai căutat om din lume.

În alocuţiunea sa televizată, preşedintele american a prezentat o versiune detaliată a raidului în cursul căruia liderul SI a fost încolţit de forţe americane, după care şi-a detonat centura de explozivi.

”El n-a murit ca un erou, a murit ca un laş” şi ”ca un câine”, a subliniat Trump, afirmând că Abu Bakr al-Baghdadi a ”fugit într-un tunel înfundat, gemând, plângând şi strigând”.

Preşedintele american a declarat că a urmărit în timp real raidul amerian, de la Casa Albă.

Sursa : news.ro

Tatăl unui vietnamez din „camionul groazei”, îngenuncheat de durere! Imagini sfâșietoare! „Ne-a lăsat cu o datorie uriaș... Un alt camion frigorific cu imigranții clandestini afgani a fost depistat în Marea Britanie! Doi români au fost arestați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x