Antena Căutare

Imagini șocante! Româncele incendiate, în Franța, cu cocktail-uri Molotov, imploră ajutorul trecătorilor (VIDEO)

Strigăte de ajutor, durere şi disperare! Imaginile cu un puternic impact emoţional sunt surprinse imediat după atacul de la restaurantul românesc din Franţa. Cele două chelneriţe au ieşit afară, cuprinse de flăcări. Au fost atacate cu cocktail-uri Molotov.

Strigăte de ajutor, durere şi disperare! Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoţional, surprinse imediat după atacul de la restaurantul românesc din Franţa. Cele două chelneriţe au ieşit afară, cuprinse de flăcări.

Au fost atacate cu cocktail-uri Molotov. În timp ce imploră ajutor, un martor continuă să filmeze. Astăzi, Lidia, românca de 23 de ani are arsuri pe tot trupul şi se luptă să trăiască.

Cel puțin 14 morți în Niger și 11 în Coasta de Fildeș din cauza ploilor torențiale... Bilanţul victimelor incendiului din Londra a crescut la 30 de morţi! Detalii din ultimele clipe de viaţă ale victimelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x