Antena Căutare

Lumea presei este în șoc! Un celebru jurnalist a murit, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit și a luat foc

Lumea presei este în șoc, după moartea violentă a jurnalistului brazilian Ricardo Boechat. Elicopterul în care acesta se afla s-a prăbușit peste un camion aflat în mișcare și a luat foc. Tragedia a avut loc pe o șosea din Sao Paolo.

Lumea presei este în șoc! Un celebru jurnalist a murit, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit și a luat foc
jurnalist, elicopter, ricardo boechat

Lumea presei este în șoc, după moartea violentă a jurnalistului brazilian Ricardo Boechat. Elicopterul în care acesta se afla s-a prăbușit peste un camion aflat în mișcare și a luat foc. Tragedia a avut loc pe o șosea din Sao Paolo.

Ricardo Boechat, un jurnalist renumit în Brazilia, a avut parte de o moarte tragică. Elicopterul în care se afla s-a prăbușit pe o șosea din Sao Paolo, lovind un camion ce cricula regulamentar.

În urma accidentului, doi oameni și-au pierdut viața și un al treilea a fost grav rănit. Jurnalistul Ricardo Boechat și pilotul elicopterului au murit pe loc, echipajele de prim-ajutor reușind să-l salveze doar pe șoferul camionului.

Ricardo Boechat a fost numit „Jurnalistul Anului” de trei ori în Brazilia. Cu doar câteva ore înainte de producerea accidentului, jurnalistul avusese o intervenție la un post de radio, unde a vorbit despre tragediile ce au avut loc în Brazilia de la începutul anului. Ricardo Boechat a amintit despre ruperea barajului ce a luat 325 de vieți și incendiul de la baza de copii a echipei de fotbal Flamengo, soldat cu 10 morți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cutremurător! Un copil a înviat cu o oră înainte de a fi înmormântat! Cuvintele spuse i-au înspăimântat pe cei adunați l... 17 persoane au murit în urma unui incendiu! Zeci de pompieri au sosit la fața locului pentru a stinge focul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x