Antena Căutare

Răsturnare de situație în cazul morții lui George Floyd. Ofițerul care l-a asfixiat, acuzat de omor. Ce se va întâmpla cu colegii lui 

Răsturnare de situație în cazul morții lui George Floyd. Procurorul care investighează cazul a decis reclasificarea faptelor drep omucidere voluntară.

Răsturnare de situație în cazul morții lui George Floyd. Ofițerul care l-a asfixiat, acuzat de omor. Ce se va întâmpla cu colegii lui 
Răsturnare de situație în cazul morții lui George Floyd. Oțițerul care l-a asfixiat, acuzat de omor. Ce se va întâmpla cu colegii lui

Astfel, potrivit BBC, procurorul îl acuză pe ofițerul de poliție care l-a asfixiat pe Floyd de „omor premeditat”, iar ceilalți trei ofițeri de poliție de la fața locului sunt acuzați și ei în același dosar, a anunțat miercuri senatorul local Amy Klobuchar, potrivit AFP.

„Îmi e dor de tati!”. Fetița de șase ani a lui George Floyd, mesaj sfâșietor! Cum crede că a murit tatăl ei. Mama: „I-am îndulcit adevărul”

Vestea a fost primită bine de familia victimei: ”Este un pas important pe drumul către justiție", a apus avocata familiei.

Vineri seară, ofițerul Derek Chauvin a fost reținut și este acuzat de uciderea lui George Floyd. Avocatul acestuia a invocat al 5-lea amendament din Constituția Americană și își așteaptă procesul. În ciuda faptului că Derek Chauvin a fost arestat, protestele continuă.

„Nu e trucaj, nu e nimic modificat! Asta se întâmplă pe străzi!” - Polițist, cu arma scoasă și degetul pe trăgaci, în fața unei copile. Protestele din SUA continuă

Cum a murit George Floyd

Opt minute și 46 de secunde a stat ofiterul de poliție Derek Chauvin cu genunchiul pe gâtul lui George Floyd, potrivit unei reconstituiri a presei americane. New York Times a pus cap la cap filmările de pe camerele de supraveghere din zonă, dar și ale martorilor, făcând filmul minutelor dinaintea morții bărbatului de culoare, care a provocat revolte violente în Statele Unite.

Mama fetiţei lui George Floyd a izbucnit în lacrimi! Cere să se facă dreptate: "El era un om bun. Fata mea nu mai are tată"

Revoltele generate de moartea lui George Floyd continuă în Statele Unite - țara unde cetățenii (protestatarii) "vorbesc de la egal la egal cu autoritățile".

Ce a arătat autopsia cerută de familia lui George Floyd

O autopsie independentă, efectuată la cererea familiei, a constatat că George Floyd, bărbatul afro-american aflat în centrul amplelor proteste din Statele Unite, a murit din cauza „asfixierii, în urma menținerii unei presiuni constante”, a anunțat luni avocatul familiei, Ben Crump, potrivit CNN.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a reluat testările clinice pe hidroxiclorochină... Toţi cei patru poliţişti implicaţi în moartea lui George Floyd sunt acuzaţi de omor şi complicitate la omor, potrivit do...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x