Antena Căutare

A învins de trei ori cancerul, a trecut de două ori peste crize acute de meningită și s-a recuperat după o lună de comă! A murit însă într-un banal accident de mașină

Se spune că trăiești atât cât îți este scris. Se mai spune că nu te poți pune cu soarta. Se tot spune că destinul ți-l mai faci și cu mâna ta. Povestea lui Ryan McCaul e una grea, cu fericire maximă după ce a învins probleme infernale, și cu o tristețe apăsătoare după o moarte care a venit din altă parte.

În cei 30 de ani din viață, Ryan a stat mult timp prin spitale, dezvoltând un cazier medical foarte bogat. De fiecare dată când scăpa de o problemă, avea puterea să zâmbească alături de prieteni și să mai adauge ceva pe listă care nu a putut să-l doboare.

A avut de trei ori cancer, de tot atâtea ori a avut și gândul că viața lui se va sfârși. A urmat tratament, s-a rugat și a învins de fiecare dată. Când credea că poate să-și vadă de viața lui, l-au anunțat că are meningită. Două crize puternice au fost la un pas să-l trimită pe lumea cealaltă. A scăpat și aici.

Ryan nu era un munte de om, dar sigur avea vreun înger păzitor corpolent. E victimă într-un teribil accident de mașină. La cum arată automobilul, toți se așteptau să-l găsească fără suflare. A stat o lună de zile în comă și s-a recuperat complet.

După toate astea, pare-se că îngerul păzitor despre care vorbeam mai sus și-a luat vacanță. Ryan, omul care a înfruntat și învins toate nenorocirile pământului, avea să-și găsească sfârșitul, la 30 de ani, tot într-un accident rutier.

Din păcate, n-a mai venit la ieșirea cu băieții, unde râdeau împreună despre câte vieți mai are de trăit...

"Ai întors-o ca la Ploiești“. Folosești mai mereu această expresie, dar știi de unde vine? A făcut istorie, începân... Viralul zilei: Afară-i vopsit gardul, în chiuvetă-i leopardul! Vezi cum face băiță un pui de felină. Apoi trece pe biber...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x