Antena Căutare

A născut după ce a făcut transplant de uter de la o femeie decedată. Procedura poate ajuta femeile infertile

O clinică din Statele Unite ale Americii a reușit să ajute o femeie să nască după ce a făcut un transplant de uter de la o femeie decedată. 

O clinică din Statele Unite ale Americii a reușit să ajute o femeie să nască după ce a făcut un transplant de uter de la o femeie decedată.

La vârsta de 30 de ani, femeia a reușit să nască prin cezariană o fetiță sănătoasă, cu ajutorul doctorilor de la Cleveland Clinic.

După ce a născut femeia a dorit să îi fie scos uterul transplantat de la o altă femeie care murise recent.

Trasplanturile nu sunt proceduri ușoare, transplantul de uter de la o femeie decedată fiind mult mai complicat. Medicii de la clinica din Cleveland nu au fost siguri dacă uterul va rămâne funcțional după procedură.

În cazul pacientei din SUA, procesul a durat 15 luni, din momentul transplantului până la naștere. Sarcina nu a avut complicații excesive, iar după cezariană femeia a trebuit să rămână în spital doar trei zile.

Asta înseamnă să îți iubești meseria! Acest profesor își modifică complet înfățișarea, de dragul elevilor săi: „Sunt cur... Olimpiada Balcanică de Fizică: O elevă din Iaşi a obţinut medalia de aur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x