Antena Căutare

Acesta este viralul momentului! Milioane de oameni au urmărit fascinați ce animal traversează un râu!

Un videoclip filmat în Suediei a devenit viral pe rețelele de socializare și a stârnit curiozitatea a milioane de oameni. Ce anume a surprins cameramanul?

Un videoclip filmat în Suediei a devenit viral pe rețelele de socializare și a stârnit curiozitatea a milioane de oameni. Ce anume a surprins cameramanul?

Un bărbat spune că a trăit o experiență cu adevărat ieșită din comun după ce a surprins un animal extrem de rar: un elan de culoare albă.

Nilsson spune că spera de mult timp să filmeze elanul și se simte norocos că l-a înregistrat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmulețul pe care Nilsson l-a difuzat către postul local P4 Sveriges Radio Varmland a strâns aproape ouă milioane de vizualizări, iar zeci de mii de persoane au intrat pe pagina lui de Facebook.

Transformare spectaculoasă! A slăbit 82 de kilograme după ce a scos din alimentație un singur aliment

Elanii, regii pădurilor, sunt de obicei maro. În Suedia trăiesc aproximativ 300.000 de exemplare. Există un număr estimat de 100 de elani albi, arată Agerpres.

Culoarea albă este cauzată de un defect genetic denumit leucism — de la termenul grecesc ''alb''—care provoacă pierderea pigmentului din piele și păr.

Un copil cade de la etaj, ziua în amiaza mare, și este prins de un grup de necunoscuți. Tensiunea crește pe măsură ce bă... O femeie a inventat rochia de mireasă făcută din hârtie igienică și arată surprinzător! Ai purta așa ceva?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x