Antena Căutare

Aşa ceva NU există! Un mire a propus un joc la nunta lui şi a fost răzbunarea perfectă. Mărturisirea care i-a şocat pe toţi: "Ridicaţi farfuriile"

Dacă în mod normal nunta este unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa oricărui om, bărbatul din povestea de mai jos a transformat totul într-o răzbunare!

Dacă în mod normal nunta este unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa oricărui om, bărbatul din povestea de mai jos a transformat totul într-o răzbunare!

După ce toţi invitaţii au ajuns la restaurant, mirele a propus un joc: a rugat pe toată lumea să ridice farfuriile de pe masă şi să vadă dacă au o bulină roşie pe spatele acestora. Cei care au acest semn au fost îndemnaţi să se ridice în picioare.

Opt bărbaţi au fost “vizaţi” de mire, care a luat microfonul şi a arătat către aceştia cu degetul spunând: “Ei sunt cei care s-au culcat cu soţia mea de când ne-am logodit”!

Aşa cum era de aşteptat, invitaţii au fost şocaţi de dezvăluirea mirelui, care a anulat căsătoria şi a părăsit restaurantul.

Declarațiile care au revoltat credincioși din toate colțurile lumii: ”Religia e o boală mintală! Crearea lumii în șapte ... Elvis și Priscilla Presley, detalii neștiute despre nuntă! Și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii ce a durat OPT ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x