Antena Căutare

Astrele au planuri mari pentru anumite zodii! Ție ce ți-a rezervat horoscopul?

Astrele au pregătit surprize pentru multe dintre zodii. Cine râde și cine plânge? Tu ai curaj să afli?

Astrele au pregătit surprize pentru multe dintre zodii. Cine râde și cine plânge? Tu ai curaj să afli?

Taur:

Se anunţă o întâlnire ceva mai specială. Poate fi o persoană importantă din trecutul vostru sau, din contră, cineva care o să devină special pe viitor.

Gemeni:

Nu aveţi timp să faceţi tot ceea ce aveaţi pe listă pentru mâine, însă nici nu acceptaţi ajutorul cuiva din echipa voastră. Încăpăţânarea nu este o soluţie şi ştiţi şi voi asta.

Rac:

Relaţia cu familia o să fie mult mai bună în aceste zile. Vă simţiţi foarte bine în compania celor dragi şi vă bucuraţi din plin de susţinerea lor.

Leu:

Sunteţi foarte sociabili. Luaţi legătura cu mulţi oameni, vă întindeţi la discuţii şi nici nu vă daţi seama când trece timpul şi se termină programul de lucru.

Fecioară:

Aveţi idei fixe în privinţa unor lucruri şi nu acceptaţi ca toţi cei din jur să nu fie de acord cu voi. Învăţaţi că nu aveţi întotdeauna dreptate şi uneori este nevoie să fiţi deschişi către opiniile celorlalţi.

Galerie foto de senzaţie! Un tânăr din Coreea transformă fiecare ceaşcă de cafea într-o adevărată operă de artă. Nici nu... Un secol de la MIRACOL! Papa Francisc îi va canoniza pe doi dintre copiii care au avut viziuni la Fatima acum un secol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x