Antena Căutare

Bărbatul care nu și-a mai dorit să arate ca un om. Cum arăta înainte să-și taie degetele, nasul și să se opereze - FOTO

Este cel mai ”modificat om” și e hotărât să nu mai semene cu unul. Anthony Loffredo a investit sume uriașe în transformarea lui, care îl face să arate ca un ”extraterestru negru”.

colajd e imagini cu Anthony Loffredo care s-a operat sa arate ca un extraterestru negru Galerie
Este cel mai ”modificat om” și e hotărât să nu mai semene cu un om. Anthony Loffredo a investit sume uriașe în transformarea lui, care îl face să arate ca un extraterestru. | Captura Youtube

Recent, bărbatul a decis că mâinile sale nu se potrivesc cu chipul, așa că și le-a transformat în gheare după ce și-a tăiat două degete în încercarea sa, disperată cred unii, de a deveni un ”extraterestru negru”.

Anthony Loffredo este hotărât să-și transforme complet aspectul și a suferit deja mai multe modificări ale corpului, inclusiv despicarea limbii, tăierea nasului și acoperirea pielii cu piercing-uri și tatuaje.

Citește și: Povestea impresionantă a doi călugări. Bărbatul a cerut-o în căsătorie după o săptămână: „Nu știa nici măcar care e numele meu”

I s-a îndepărtat și buza superioară într-o procedură la începutul acestui an, potrivit Mirror. În ciuda acestor modificări, tânărul de 33 de ani susține că a finalizat doar 34% din transformarea obiectivului său.

Bărbatul care nu și-a mai dorit să arate ca un om. Cum arăta înainte să-și taie degetele și să se opereze

Anthony, care este din Franța, a suferit modificări corporale extreme în ultimii 10 ani, asumându-și riscuri uriașe, inclusiv să orbească în timp ce își tatuează globul ocular.

De asemenea, anterior i s-au îndepărtat ambele urechi chirurgical pentru a arăta ca un extraterestru și a suferit o despicare a limbii, pe care și-a colorat-o în verde.

Francezul a călătorit mult pentru diversele sale proceduri, îndreptându-se anul trecut spre Spania pentru a îi fi extirpat nasul chirurgical, deoarece operația este ilegală în țara sa natală.

Citește și: Experiența de coșmar prin care a trecut o tânără. Și-a vopsit părul și l-a acoperit cu o plasă de la supermarket

De asemenea, i s-au pus implanturi dermice pe față, ceea ce îi conferă pielii o textură mai plină și linii cizelate pe pomeți.

Anthony își documentează transformările pe contul său de Instagram, Black Alien Project, șocându-și în mod repetat cei 718.000 de urmăritori cu eforturile pe care este dispus să le facă pentru a-și schimba aspectul.

Imagini cu cea mai recentă modificare a corpului său, crearea unei „gheare extraterestre”, au fost distribuite pe pagina sa după operație. În imagini se observă o cicatrice cusută.

Modificările sale controversate îi împart frecvent pe adepții săi. Unii îi pun la îndoială motivele, în timp ce alții îi laudă îndrăzneala.

Citește și: Ei sunt frații reptilă. Vecinii lor cred că familia a fost blestemată și de aceea chipul copiilor arată diferit

O persoană a scris: „Acest lucru este deranjant și fascinant în același timp. Nu credeți că aș putea face asta, dar vă felicit pentru că vă trăiți visul.”

Un altul a comentat: "Felicitări pentru că ai continuat proiectul. Este incredibil de minunat."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea impresionantă a doi călugări. Bărbatul a cerut-o în căsătorie după o săptămână: „Nu știa nici măcar care e nume... Imagini adorabile cu a doua cea mai bogată pisică din lume. Este o „actriță” talentată și a ajuns la o avere impresionan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x