Antena Căutare

Caz ULUITOR! O negresă a născut un copil ALB

Un caz uluitor face înconjurul lumii! O femeie de culoare a dat naștere unui copil cu pielea albă, lucru posibil o dată la un milion.

Un caz uluitor face înconjurul lumii! O femeie de culoare a dat naștere unui copil cu pielea albă, lucru posibil o dată la un milion.

Femeia, de 32 de ani, care trăiește în Marea Britanie, a rămas fără cuvinte atunci când și-a văzut pruncul. Catherine Howarth, pe numele său, a crezut că nuanța pielii bebelușului se datorează faptului că cel mic s-a născut având cordonul ombilical în jurul gâtului. Însă, pielea i-a rămas ca laptele și la câteva ore după naștere. Și medicii au fost uimiți!

"Asistenta s-a uitat la mine, s-a uitat la Jonah, apoi iar la mine şi părea că nu-i vine să creadă", a relatat aceasta. "Doctorii mi-au spus că astfel de cazuri sunt foarte rare", a declarat proaspăta mămică, scrie dailymail.co.ok.

Cu toate că tatăl copilului este alb, în majoritatea situațiilor, copilul se naște cu pielea închisă la culoare.

"Când mi-am văzut prima dată băieţelul, am avut un sentiment de încântare şi uşurare, pentru că era sănătos şi puternic. Avea tenul foarte alb, dar m-am gândit că este din cauză că s-a născut cu cordonul ombilical în jurul gâtului. După câteva ore, obrajii i s-au mai colorat. Însă am constatat alături de Catherine că avea tenul foarte deschis, ca al meu. Doctorii ne-au spus că aşa o să şi rămână", a povestit acesta.

Medicii au confirmat că, cel mai probabil, copilul a moştenit o genă recesivă purtată de mamă, de la un strămoș.

I-au furat pozele SEXY ale celui mai bun portar din lume!... Magie sau logică? Cum poți lua un ”pătrățel”, dar ciocolata să rămână ÎNTREAGĂ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x